Beyond Coaching

Beyond Coaching is een baanbrekend ICF-geaccrediteerd incompany coachtrainingsprogramma, gericht op het vergroten van het zelfbewustzijn van medewerkers en managers. Dit programma is speciaal geschreven voor bedrijven en zorgt voor een ommekeer in de manier waarop medewerkers en managers denken en handelen binnen organisaties.

Is deze cursus iets voor jouw organisatie?

Beyond Coaching maakt je alerter en bewuster van je eigen denken en doen en de impact daarvan op je team en organisatie. Het geeft je het inzicht en de kracht om betere beslissingen te nemen. Beyond Coaching rust je uit met de tools die je nodig hebt om als coach het beste uit jezelf en anderen te halen. Op die manier word je een drijvende kracht achter het bereiken van de doelstellingen van je team en de gehele organisatie.

Deze training is geschikt voor zowel individuen als teams en duurt in totaal tien dagen, verdeeld over vijf modules van twee dagen.

De mogelijkheid bestaat de training af te sluiten met een officieel examen en zo het ICF-geaccrediteerde Professional Consciousness Coaching® Diploma te bemachtigen.

 

Download PDF (English)