Persoonlijke groei

M1 – Een Nieuwe Staat van Bewustzijn

Een vierdaagse transformatieve training naar een hoger zelfbewustzijn. Je wordt je ervan bewust wat jou tegenhoudt een voldaan en gelukkig leven te leiden en leert deze barrières te doorbreken. Door zelfonderzoek en oefeningen leer je meer over jezelf en leer je de nieuw verworven inzichten meteen te implementeren en een blijvende verandering te bewerkstelligen. Deze training levert je onder andere op: een toegenomen zelfbewustzijn, meer keuzevrijheid, passie, mogelijkheden jezelf uit te drukken en beter zicht op je doelen en de kracht ze na te streven.

Er worden Nederlandstalige en Engelstalige Master I trainingen gegeven.

Het Bewustzijnsproces deel 1 is als basiscursus een voorwaarde voor deelname aan alle overige cursussen.

M2 – Het Verdiepingsproces 

Master II bouwt voort op de basis die je met Master I hebt gelegd. Je gaat je reeds toegenomen zelfbewustzijn naar een nog hoger niveau tillen, wat je in staat stelt je eigen werkelijkheid te creëren. Door zaken als acceptatie en vergeving – van anderen, maar ook van jezelf – zet je een punt achter je verleden, wat helpt je blik op de toekomst te richten en een zelfbewuster leven te leiden. Bovendien maak je kennis met de Consciousness Coaching® methodiek en leer je coaching toe te passen om het beste uit anderen en je relaties met anderen te halen – met je partner, kinderen, ouders, vrienden en collega’s. Ook is er een optioneel programma met meditatie, vrije expressie door dans en Hojo, een traditionele Japanse zwaardvechtkunst. Deze activiteiten vergroten je lichaamsbewustzijn en ondersteunen je holistische ontwikkeling.

Er worden Nederlandstalige en Engelstalige Master II trainingen gegeven.

M3 – Het Consciousness Coaching Process

In deze cursus voor gevorderden van twee maal vier dagen ontwikkel je je bewustzijn tot een niveau dat nodig is om zelf een bevredigend en vruchtbaar leven te leiden en om anderen te helpen bij het vergroten van hun bewustzijn. Je leert alles over de theorie en praktijk van het coachen, zodat je de juiste vaardigheden ontwikkelt. Dit komt vooral, maar zeker niet alleen, van pas als je Professional Consciousness Coach® wilt worden.

De Master III training is Engelstalig en er mag in het Nederlands geoefend worden.

Mastery of Success

Mastery of Success is een vierdaagse verdiepingscursus voor iedereen die nóg succesvoller wil zijn, op het werk of in het dagelijks leven. De training borduurt voort op de principes van Master I en leert je de organische principes van succes, sales en ondernemerschap.  ( Engelstalige Training)

Mastery of Relationships

Mastery of Relationships is een driedaagse verdiepingscursus voor iedereen die maximale voldoening uit zijn relaties wil halen – met zijn partner, kinderen, ouders, vrienden, collega’s en de rest van de wereld. Deze training past de krachtige principes van Consciousness Coaching® toe op je relaties, zowel romantische relaties als die met je kinderen, ouders, werkgever, vrienden en anderen. ( Engelstalige Training)

Mastery of Money

Mastery of Money is een tweedaagse verdiepingscursus voor mensen met geldproblemen of problemen met geld – twee verschillende dingen. Geld kan, in welke hoeveelheid dan ook, zowel een lust als een last zijn. Deze training is in wezen bedoeld voor iedereen op wie dat laatste van toepassing is. (Engelstalige Training)

Registreer nu