M3 The Consciousness Coaching Process

De Professional Consciousness Coaching® Opleiding is bedoeld voor iedereen die coaching wil toepassen in zijn dagelijkse leven en/of professioneel coach wil worden. De opleiding inspireert je om bewust te leven en je volledige potentie te benutten, zowel persoonlijk als professioneel. Tijdens dit bewustzijns- en veranderingsproces ontdek je allerlei facetten van jezelf, zoals je passies, dromen en visie, en bovenal leer je deze te realiseren. In deze tweedelige cursus voor gevorderden ontwikkel je je bewustzijn tot een niveau dat nodig is om zelf een bevredigend en vruchtbaar leven te leiden en om anderen te helpen bij het vergroten van hun bewustzijn. Je leert alles over de theorie en praktijk van het coachen, zodat je de juiste vaardigheden ontwikkelt. Dit komt vooral, maar zeker niet alleen, van pas als je Professional Consciousness Coach® wilt worden. Je kunt Module 3 prima doen als transformatieve training zonder coachingexamen te doen. Aan jou de keus. Je kunt ook later beslissen dat je alsnog professioneel coach wilt worden.

Examen en Diploma

Om aan de slag te gaan als Professional Consciousness Coach® sluit je de opleiding af met een mondeling en schriftelijk examen. Hiermee kom je in het bezit van het diploma Professional Consciousness Coaching®, een certificaat dat wereldwijd erkend wordt door de ICF. Het examenpakket kun je na het afronden van M3 aanvragen bij Creative Consciousness NL. Na het aanvragen heb je 2 jaar de tijd om je voor te bereiden en aan alle eisen te voldoen alvorens het coach examen af te leggen.

Kosten en Data:

Voor particulieren bieden wij de M3 coach opleiding aan voor een vaste prijs van €2.390 incl. BTW  ( 2x 4 daagse training)

* De optionele zes individuele coaching sessies vanaf  € 653,40 (incl. btw.) en het optionele examenpakket € 1.566,95  ( incl. btw.) dienen additioneel aangeschaft te worden.

Voor bedrijven bedraagt de investering per medewerker € 3.590- (excl. btw). De investering voor de optionele zes individuele coaching sessies bedraagt  € 660,- (excl. btw.) en voor het optionele examenpakket € 1.295,-  ( excl. btw.). Deze laatste 2 dienen additioneel aangeschaft te worden.

Data 2017:

Deel 1: 27-30 april
Deel 2: 22-25 juni

Deel 1: 16-19 november 2017
Deel 2: 11-14 januari 2018

 

 

 

 

Download PDF