Mastery of Relationships

Een driedaagse verdiepingscursus voor iedereen die maximale voldoening uit zijn relaties wil halen – met zijn partner, kinderen, ouders, vrienden, collega’s en de rest van de wereld. Deze training past de krachtige principes van Consciousness Coaching® toe op je relaties, zowel romantische relaties als die met je kinderen, ouders, werkgever, vrienden en anderen. Relaties zijn tegelijkertijd de grootste bron van vreugde en verdriet. Ze zijn ook onvermijdelijk. Mastery of Relationships helpt je op een dieper niveau contact te maken met de mensen die ertoe doen in je leven en geluk en voldoening te halen uit elk soort relatie. Deze training is dan ook geschikt voor iedereen, of je nu vastzit in een slecht functionerende relatie, single bent en een relatie wilt, je band met je ouders of collega’s wilt verbeteren of nog verder wilt groeien in een nu al goede relatie. Ook geeft de training je handvatten om de allerbelangrijkste relatie in je leven verder te verbeteren: die met jezelf. Mastery of Relationships helpt je jouw persoonlijke relatiedoelen te bereiken. Je bent welkom, alleen of met je partner.

Mastery of Relationships is een verdiepingscursus; voorwaarde is dat je Master I  hebt doorlopen voordat je deelneemt aan Mastery of Relationships.

Kosten

Voor particulieren hanteren we Waardebepaling Achteraf (WBA), wat betekent dat zij achteraf zelf de cursus op waarde schatten en bepalen wat ze willen betalen. Vooraf betaal je alleen het verplichte inschrijfgeld van € 155,- voor het huren van de trainingslocatie, lunch, snacks, fruit, koffie/thee etc.

De investering voor bedrijven bedraagt € 995,- (excl. btw) per medewerker.

Download PDF