Mastery of Success

Een vierdaagse verdiepingscursus voor iedereen die nóg succesvoller wil zijn, op het werk of in het dagelijks leven. Waarom zijn sommige mensen succesvoller dan andere? Op die vraag geeft Mastery of Success een misschien wel verrassend antwoord. Deze hands-on training is bedoeld voor iedereen die zijn persoonlijk en zakelijk succes niet aan het toeval wil overlaten en zijn lot zelf wil bepalen. De training haalt je uit je ‘comfort zone’ en leert je buiten de geijkte kaders te leven, denken en doen. Mastery of Success maakt je structureel succesvoller en enthousiaster over elk aspect van je leven.

Mastery of Success is een verdiepingscursus; voorwaarde is dat je Master I  hebt doorlopen voordat je deelneemt aan Mastery of Success.

Dit is een Engelstalige training.

Kosten

Voor particulieren hanteren we Waardebepaling Achteraf (WBA), wat betekent dat zij achteraf zelf de cursus op waarde schatten en bepalen wat ze willen betalen. Vooraf betaal je alleen het verplichte inschrijfgeld van  €195,- voor het huren van de trainingslocatie, lunch, snacks, fruit, koffie/thee etc.

De investering voor bedrijven bedraagt € 1.195,- (excl. btw) per medewerker.

Download PDF