Mastery of Money

Een driedaagse verdiepingscursus voor mensen met geldproblemen of problemen met geld – twee verschillende dingen. Geld kan, in welke hoeveelheid dan ook, zowel een lust als een last zijn. Deze training is in wezen bedoeld voor iedereen op wie dat laatste van toepassing is. Heb jij geld in je hand of heeft het geld jou in de hand? Als dat tweede het geval is, is Mastery of Money een geschikte cursus voor jou. Je leert meer over de relatie tussen geld en de betrouwbaarheid van je woord, en het verschil tussen goede en slechte schulden – en hoe je zo snel mogelijk uit de schulden komt. Ook krijg je een unieke kijk op sparen en leer je je emotionele relatie met geld en rijkdom te verbeteren. Met je nieuw verworven inzichten bepaal je zelf hoe je financiële toekomst eruitziet.

Mastery of Money is een verdiepingscursus; voorwaarde is dat je Master I  hebt doorlopen voordat je deelneemt aan Mastery of Money.

Kosten

Voor particulieren is het inschrijfgeld  € 155,-  wat de kosten dekt van de huur van de trainingslocatie, lunch, snacks, koffie/thee en werkboek, bepaal achteraf zelf wat je betaalt (of ontvangt!) voor de training.

In de driedaagse Mastery of Money werkt het als volgt: gedurende de hele training kun je geld in de geldpot stoppen óf eruit halen gebaseerd op hoe waardevol je de training op dat moment vindt. Vind je dat de sessie wat positiefs heeft toegevoegd? Deponeer dan een bedrag in de kom. Vind je dat een sessie een negatief effect heeft? Neem dan een bedrag uit de kom. Op die manier kun je meerdere malen per sessie geld in de kom stoppen en/of eruit nemen. De geldsom die uiteindelijk in de pot zit, is de vergoeding voor de organisatie en de trainers.

De investering voor bedrijven bedraagt € 995,- (excl. btw) per medewerker.

Download PDF (Dutch)