Introductie Creative Consciousness

Op een informatie avond laten wij jou kennismaken met Creative Consciousness. Wie we zijn, wat we doen, waar we voor staan, wat onze training inhoudt, wat je kunt verwachten, praktische details, en je hoort ervaringen van oud-deelnemers. De avond is geheel vrijblijvend. 

Module 1 is een vierdaagse basis bewustzijnstraining. Het is een transformatief proces dat leidt naar een verhoogd bewustzijn, meer mogelijkheden, helderder zicht op wat je werkelijk wilt in het leven en de kracht om je wensen te verwezenlijken. Deze opleiding wordt door de ICF (International Coaching Federation) erkend als een Accredited Coaching Training Program (ACTP), het hoogste niveau van ICF-accreditatie.

Wat is Bewustzijn?

Door ons bewustzijn kunnen we allerlei ervaringen opdoen. Als er geen bewustzijn is, is het onmogelijk om ervaringen op te doen in de wereld om ons heen in de vorm van zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Zonder bewustzijn zouden we geen innerlijke ervaringen hebben als denken, verbeelden, onthouden en verlangen. Bewustzijn is een veld van oneindige mogelijkheden dat geen deel uitmaakt van ruimte en tijd. Het heeft geen begin en geen einde en kan niet sterven.

Wat is Coaching?

Coaching is een manier, een tool, om zo effectief mogelijk zelf gekozen doelen te behalen. Coaching is een middel om van A naar B te komen. Het schept helderheid en duidelijkheid. Niet alleen in de coach-cliënt relatie maar in alle relaties. Denk aan bijvoorbeeld: je baas, collega’s, partner, vrienden, familie, kinderen. Daarom spreken wij van Coaching as a way of life. Coaching leert je een andere manier van communiceren, luisteren, begrijpen, vragen stellen, zien.

Bewustwording, bewustzijn, mindfullness zijn thema’s die tegenwoordig populair zijn. Er is dan ook veel informatie hierover verkrijgbaar. Denk aan internet, documentaires, trainingen, boeken etc. Je kunt al deze kennis verstandelijk prima begrijpen. Maar kennis alleen is vaak niet voldoende om te veranderen. Daarvoor is meer nodig. In onze trainingen zijn dit de Aha momenten. Inzichten! Inzichten die shifts creëren van binnenuit. Inzichten die de kennis is je lijf verankeren. Integreren. Inzichten in de kern van je zijn. Inzichten samen met tools om concreet aan de slag te gaan.

  • Module 1 is een vierdaagse training.
  • Altijd van donderdag tot en met zondag. Van donderdag tot en met zaterdag van 09.00 tot ongeveer 21.00. En zondag van 09.00 tot 18.00.
  • Locatie: Maastricht: Creative Consciousness NL,  Weert 13, Buitenplaats Vaeshartelt in “de witte schuur”.
  • Module 1 is een internationale training. De voertaal is Nederlands of Engels  Check de kalender voor details.

 Bekijk hier introductie films van Creative Consciousness op Youtube: 

 

Adressen en Aanmelden Info Avonden:

Maastricht:  Creative Consciousness NL, Weert 13, Buitenplaats Vaeshartelt in “de witte schuur”.

Amsterdam: Het Coachhuis, van Eeghenlaan 27 ( nabij het Vondelpark).

Online: Informatieavonden via Skype aanmelden door een mailtje te sturen waarna je de Skype inlog gegevens krijgt.

Voor actuele data zie onze kalender

Aanmelden: info@creativeconsciousness.nl