Coachopleiding

Voor wie zijn bewustzijn verder wil vergroten of zelf aan de slag wil als professioneel coach, is de Professional Consciousness Coaching® Opleiding een absolute aanrader. Deze opleiding wordt door de ICF erkend als een Accredited Coaching Training Program (ACTP), het hoogste niveau van ICF-accreditatie. In Nederland zijn er slechts 7 Coachopleidingen die deze norm halen. Het curriculum van de Professional Consciousness Coaching® Opleiding bestaat uit drie modules:

  • M1 – Een Nieuwe Staat van Bewustzijn (NL of Engels)
  • M2 – Het Verdiepingsproces (NL of Engels)
  • M3 – The Consciousness Coaching® Process, deel 1&2 (Engels)

Inhoud opleiding

Elke module bestaat uit vier trainingsdagen waarop je geleidelijk meer inzicht in jezelf krijgt. Stap voor stap vergroot je je bewustzijn en ontwikkel je bekwaamheid in het coachen. De cursussen zijn praktisch van opzet; je leert door te doen, te onderzoeken, te oefenen en te presenteren. Zelfreflectie en feedback van je medecursisten spelen een belangrijke rol in de opleiding.

M1 – Een Nieuwe Staat van Bewustzijn

Module 1 is een inspirerende module voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt nieuwe inzichten omtrent bewustzijn en de bron daarvan, en leert hoe je hier succesvol gebruik van kunt maken. Met deze cursus sla je de weg in naar een hoger bewustzijn, meer keuzevrijheid en meer helderheid wat betreft je persoonlijke en professionele doelen.

M2 – Het Verdiepingsproces

In Module 2 ga je nog een stap verder in de verdieping van je reeds toegenomen bewustzijn. Je krijgt hulpmiddelen aangeleerd voor een zelfbewustere manier van leven. Met de nieuw verworven inzichten creëer je je eigen werkelijkheid. M2 behandelt onderwerpen als vergeving, de kracht van het communiceren en van waaruit je luistert naar de ander. Verder leer je de grondbeginselen van het coachen. Coachen is een manier van bewust luisteren naar je gesprekspartner waardoor je de achterliggende betekenis van iemands woorden vat. Coachen wordt zo een manier van leven voor je.

M3 – The Consciousness Coaching® Process

In deze cursus voor gevorderden van twee maal vier dagen ontwikkel je je bewustzijn tot een niveau dat nodig is om zelf een bevredigend en vruchtbaar leven te leiden en om anderen te helpen bij het vergroten van hun bewustzijn. Je leert alles over de theorie en praktijk van het coachen, zodat je de juiste vaardigheden ontwikkelt. Dit komt vooral, maar zeker niet alleen, van pas als je Professional Consciousness Coach® wilt worden. Om in het bezit te komen van een ICF-geaccrediteerd Professional Consciousness Coaching Diploma® (PCD), zul je na het voltooien van je Master I, II en III een portfolio inleveren, schriftelijk en mondeling examen doen.

Kosten als particulier:

Voor deelname als particulier kun je de Module 1 en Module 2 op basis van Waardebepaling achteraf volgen. Je betaalt vooraf € 195,- registratiekosten per training en achteraf bepaal jij wat het waard is. Hierover ontvang je achteraf een factuur.  Hieronder vind je het volledige overzicht van je investering voor de  coach opleiding van Creative Consciousness Nederland als particulier (exclusief je waardebepaling):

  1. M1 – A New State of Consciousness: Lokatie Maastricht € 195,- plus waardebepaling achteraf, Lokatie Amsterdam € 245,- plus waardebepaling achteraf
  2. M2 – The Expansion Process: € 195,- plus waardebepaling achteraf
  3. M3 – The Consciousness Coaching Process: € 2.390,- incl. btw
  4. ICF Examen Pakket: € 1.566,95,- incl. btw
  5. Optioneel: Zes (6) Coach Sessies door een Professional Consciousness Coach: € 653,40,- incl. btw

Als je kiest voor de volledige coach opleiding bieden we 10% korting. De totale investering (lokatie Maastricht) komt dan op  € 3.912,25 incl. btw, exclusief je waardebepaling achteraf voor Module 1 en Module 2. In deze prijs zijn de optionele 6 Coach Sessies niet meegenomen.

 

Kosten Bedrijfsdeelname:

Voor bedrijfsdeelname of vanuit het opleidingsbudget van het bedrijf, vind je hieronder het volledige overzicht van de investering voor de  coach opleiding van Creative Consciousness Nederland:

M1 – A New State of Consciousness: € 1.195,- excl. btw
M2 – The Expansion Process: € 1.195,- excl. btw
M3 – The Consciousness Coaching Process: € 3.590,- excl. btw
6 Coach Sessies door een Professional Consciousness Coach: € 660,- excl. btw
ICF Examen Pakket: € 1.295,- excl. btw

Als je kiest voor de volledige coach opleiding bieden we 10% korting. De totale investering komt dan op  € 7.133,50 excl. btw.