#2 Leef jij je passie?

Door Joris Swinkels 2 januari 2018

Dit thema speelt bij veel van onze cursisten. Leef ik mijn passie? Leef ik mijn dromen? Wat wil ik? Waar wordt ik echte gelukkig van? Veel mensen denken ooit een ‘passie’ te kunnen vinden door er naar te zoeken. Wij zijn van mening dat ‘passie’ zit in vele dingen die je graag doet en waar je energie van krijgt. Hier volgen enkele stappen om deze te ont-dekken:

Stap 1: Vergeet dat je je passie zou moeten leven!

Stap 2: Ga dingen doen die je minder in je hoofd brengen en meer bij je ‘voelen’

Stap 3: Leer in je ‘voelen’ het onderscheid te maken tussen emoties die je energie geven en emoties die je energie kosten. (bijv. drama)

Stap 4: Ga meer doen van de activiteiten die je energie geven.

Uit deze weg volgt vanzelf een rode draad die in lijn is met je ‘passie’. Welke beroep, werk of activiteiten je vervolgens kiest waar deze rode draad in zit is dan de volgende stap.

Wat is voor jou op dit moment een stap in de richting van meer passie in je leven?

Wil je ook een grote doorbraak in de helderheid over wat je nu precies wilt? Overweeg dan eens om jezelf de 4 daagse Master 1: ‘Het IK proces’ cadeau te doen. Zonder twijfel de beste investering in jezelf die je kunt kunt kiezen.. kijk hier naar de eerstvolgende datum.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen