#3 Laat los en ga verder

Door Joris Swinkels 3 januari 2018

We hebben de neiging om veel dingen met ons mee te dragen die we niet (meer) nodig hebben.

Onvergeven dingen, frustraties, boosheid e.a. nemen allemaal plaats in in ons bewustzijn en verlagen onze energie en ruimte die we hebben om ‘het leven’ te ervaren.

Loslaten is een keuze, een beslissing. Als dingen die je losgelaten hebt blijven terugkomen in je bewustzijn dan kan het nodig zijn een vergevinsgproces te doen. Vergeven wil niet zeggen dat je het goedkeurt wat er gebeurd is. Vergeven betekend dat je voor jezelf kiest en wat er ook gebeurd is niet meer (als een soort intern vergif) met je mee wilt dragen.

Loslaten en vergeving zijn twee ‘processen’ die we deelnemers aanleren in de Master 1 en 2 van ‘THE JOURNEY’. Heb je serieuze interesse in persoonlijke ontwikkeling kom dan naar de 4 daagse Master 1 en test of het iets voor jou is. De investering die bepaal je zelf want Master 1 is op basis van ‘waarde bepaling achteraf’ (WBA) Jij bepaalt op dag 4 wat de waarde is die jij er voor wilt geven. Lees meer..

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen