#4 Het succes in je leven loopt hand in hand met je zelfvertrouwen

Door Joris Swinkels 4 januari 2018

Het vergroten van zelfvertrouwen is iets dat je zelf in de hand hebt. Zelfvertrouwen is een gevolg van je ‘het houden aan je afspraken’ (met jezelf). Je onderbewustzijn houd een record bij van alle afspraken die je maakt met jezelf en anderen. Elke keer dat je een afspraak niet nakomt registreert je onderbewustzijn dit dus ook. Als jij altijd doet wat je zegt dat je zou doen, als het gaat over afspraken met jezelf dan zul je zien dat je zelfvertrouwen vanzelf omhoog gaat. Als jij je afspraken met jezelf steeds niet nakomt dan zul je zien dat je zelfvertrouwen omlaag gaat. Denk maar eens aan een voornemen zoals stoppen met roken of afvallen wat je meermaals niet opgevolgd hebt. Hoe vaker je deze afspraak voorneemt en niet nakomt hoe ‘onzekerder’ je wordt of je het wel kunt.

Start dus met geen afspraken met jezelf te maken waarvan je niet weet of je ze gaat nakomen en zorg er vervolgens voor dat je alle afspraken naar jezelf vanaf vandaag nakomt!

Welke afspraak met jezelf maak jij vandaag?

Wil je meer weten over het optimaliseren van zelfvertrouwen en volledig terugkomen in je kracht volg dan onze blogs van Charles en Joris of like ons op Facebook.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen