Als Porsche GT3 Cup Coureur kun je niet rustig aan doen zegt Xavier Maassen

Door Joris Swinkels 24 september 2019

Pas op z’n 15e zat hij voor het eerst in een kart. Nu rijdt hij in de Porsche Cup. Xavier Maassen ademt topsport. Alles doet hij er aan om fysiek en mentaal in topconditie te zijn voor top prestaties.

  of via Youtube

 

In de podcast praten we over zijn carrière en hoe met name persoonlijke ontwikkeling en mind training belangrijk zijn voor topprestaties.

Werkt de law of attraction? In de autosport is dat meetbaar. Hoe ga je om met tegenslagen? En wat doet het met je als in met 230 km per uur in een crash komt. Dit en meer in de podcast. Veel luisterplezier.

Voor contact of interesse in Xavier als keynote speaker of high performance coach, klik hier voor de website.

 

Bekijk nu de Youtube opname of beluister de Podcast voor dit inspirerende verhaal.

Deel deze pagina ook met je vrienden die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling of mogelijk gebaat zijn bij deze inspiratie en bespreek samen de thema’s.

Podcasts kun je beluisteren via Podcast apps, Spotify, iTunes of Soundcloud, klik op de links of de iconen om bij de Podcasts uit te komen.

Veel plezier.

Joris

      

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris, de host van Podcast BUBBELS, veel mensen naar een nieuw niveau van leven. Een heldere toekomst, in je kracht en met volledige vrijheid. Mocht jij ook toe zijn aan een volgende stap in je zakelijke of privé leven overweeg dan om deel te nemen aan de 4 daagse ‘Conscious Living 1’ (voorheen Master 1) en til jezelf, je leven en je business naar het volgende niveau. Nog niet zeker of 4 dagen investeren in jezelf een goede keuze is, boek dan hier eerst een kennismaking met Joris om te zien welke stap jou gaat helpen.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen