Sociaal vaardig en communicatief sterk, met autisme

Door Joris Swinkels 26 mei 2019

Jellienke Winters is opgeleid- en ervaringsdeskundig autisme coach. Ze heeft een uniek scherpe kijk op communicatie en sociale vaardigheden en kan dit anderen, ook aan mensen met autisme spectrum prima aanleren. Ze volgde verschillende opleidingen waaronder ook de Creative Consciousness Master 1. In de Podcast vertelt ze haar verhaal.

  of via Youtube

 

Luister de Podcast voor het hele verhaal. En wil je meer weten over Jellienke en haar bedrijf Asspire hier voor hun website.

Deel deze pagina ook met je vrienden die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling of mogelijk gebaat zijn bij deze inspiratie en bespreek samen de thema’s.

Podcasts kun je beluisteren via Podcast apps, Spotify, iTunes of Soundcloud, of via Youtube klik op de links of de iconen om bij de Podcasts uit te komen.

Veel plezier.

Joris

      

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris, de host van Podcast BUBBELS, veel mensen naar een nieuw niveau van leven. Een heldere toekomst, in je kracht en met volledige vrijheid. Mocht jij ook toe zijn aan een volgende stap in je zakelijke of privé leven overweeg dan om deel te nemen aan de 4 daagse Master 1 en til jezelf, je leven en je business naar het volgende niveau. Nog niet zeker of 4 dagen investeren in jezelf een goede keuze is, boek dan hier eerst een kennismaking met Joris om te zien welke stap jou gaat helpen.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen