Build Your Dreamlife met Hans Hermans

Door Joris Swinkels 18 december 2018

Luister naar de inspirerende Podcast met als gast Hans Hermans. Hij ging de Master 1 in met een burnout en kwam er uit als ‘een stuiterbal’ vol energie. Het was voor hem een keerpunt waarin de inzichten van het ‘zijn van je woord’ en de wetten van creatie hem tools gaven om zelf het leven van zijn dromen te gaan creëren. Hij transformeerde zijn onzekerheid in een oefening door te mogen zijn wie hij was. Hij past al deze principes nu zelf toe op zijn eigen cliënten. Kleine afspraken maken met jezelf (zoals 2 liter water drinken per dag, of 5 minuten mediteren) en je daar aan houden is voor hem de basis die iemand moet aanleren om naar een volgend niveau van succes te komen. Als je je niet aan kleine afspraken kan houden hoe moet het dan met de grote afspraken?

Bouw je basis en je zelfvertrouwen op basis van kleine successen, en bouw van daaruit verder!

Hans is ooit begonnen in de sport als personal trainer. Hij bouwde zijn weg vanuit een burn-out naar een leven waarin hij nu zelf inspiratior is. Hij combineert in zijn coaching, lichaam, geest en online geld verdienen. Dit alles nu in zijn 10 weken programma: Build Your Dreamlife.

 

Bekijk de Youtube opname of beluister de Podcast voor dit inspirerende verhaal.

Deel deze pagina ook met je vrienden die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling en bespreek samen de thema’s.

Podcasts kun je beluisteren via Podcast apps, Spotify, iTunes, klik hieronder op de iconen om bij de Podcasts uit te komen.

Veel plezier.

Joris

      

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris vele mensen naar een nieuw niveau van vrijheid in je leven. Mocht jij ook toe zijn aan een volgende stap in je leven overweeg dan een serieus om deel te nemen aan de 4 daagse Master 1 en til jezelf, je leven en je business naar het volgende niveau. Nog niet zeker of 4 dagen investeren in jezelf een goede keuze is, boek dan hier eerst een kennismaking met Joris om te zien welke stap jou gaat helpen.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen