Charles en Joris gaan uit elkaar in Creative Consciousness Nederland

Door Joris Swinkels 22 januari 2020

Op 16 februari 2009 zat Joris in het vliegtuig naar Zuid Afrika om de Conscious Living 1 (toen nog Master 1) te gaan volgen. Dat deze keuze een hele bewustzijnsstroming in Nederland zou ontketenen wist toen nog niemand, ook Joris niet.

Na een maand in Zuid Afrika geweest te zijn, kwam hij terug en inspireerde Charles, toen nog een kennis uit zijn business netwerk, om met hem terug te vliegen en deze bijzondere ervaring ook te ondergaan… een sabbatical van 4 dagen. Charles deed dat en stapte enkele jaren later uit de gouden kooi van zekerheden en hoge functies om ook zijn hart en ziel in Soulce / Creative Consciousness te steken. Onder zijn leiding, en de laatste jaren met de mooie ondersteuning van zijn zus Marielle werd Creative Consciousness Nederland het vooraanstaande opleidingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling, coach- en trainer opleiding in Nederland.

Na een periode van 7 mooie en leerzame jaren nemen Joris en Charles afscheid als zakenpartners om beide hun eigen weg en hart te blijven volgen. Charles blijft als trainer, coach, mentor en examinator nog gepassioneerd actief binnen de coach opleiding van Creative Consciousness Nederland. Daarnaast bewandelt hij zijn weg via www.charlesruiters.com, zijn eigen coaching bedrijf, wederom in samenwerking met Marielle, om zo coaching, ‘de docent is coach‘ en ‘coachend leiderschap’ in Nederland beter op de kaart te zetten.

Luister in de bijzondere BUBBELS podcast naar het hele verhaal. In deze podcast kijken Joris en Charles terug op 11 jaar Creative Consciousness Nederland en werpen ze een blik op de toekomst.

 

  of via Youtube

Joris zijn hart gaat uit naar het bouwen van ‘de bewuste samenleving’.

Creative Consciousness Nederland is daar een belangrijke pijler in. Samen met Edith Pieters, die ook onderdeel uitmaakte van het team toen Joris Creative Consciousness naar Nederland haalde, en een team van trainers en geïnspireerde community members gaat Joris de magische trainingen verder organiseren.

Een tweede pijler die inmiddels bewustzijn in het bedrijfsleven brengt is www.consciouscowboys.com met de slogan, Empowering the WHO behind the WHY.

Omdat een bewuste samenleving ook gebruik maakt van online leren is ook daar een pijler van gemaakt. Persoonlijke ontwikkeling in je broekzak. Toegankelijk voor iedereen middels een online platform en app die in maart officieel gelanceerd zal worden onder de naam Soulcamp. Tot die tijd is de eerste online training ‘ 7 s e n s e s ‘ al via de pre-launch bèta website te downloaden.

Klik hier voor een korte intro van 7 senses.

Klik hier voor soulcamp.nl en voor het downloaden van de training.

Creative Consciousness Nederland

Wil je meer weten over Creative Consciousness NL? Bekijk dan nu de Youtube opname of beluister de Bubbels podcast voor dit inspirerende verhaal.

Deel deze pagina ook met vrienden die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling of wellicht gebaat zijn bij deze inspiratie en bespreek samen de thema’s.

De podcasts kun je beluisteren via podcast apps, Spotify, iTunes of Soundcloud. Klik op de links of de iconen om bij de juiste podcasts uit te komen.

Veel plezier.

Joris

      of via Youtube

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness NL begeleidt Joris, de host van podcast BUBBELS, veel mensen naar een nieuw level. Een heldere toekomst, in je kracht en met volledige vrijheid. Mocht jij ook toe zijn aan een volgende stap in je zakelijke of privé leven overweeg dan om deel te nemen aan de 4 daagse ‘Conscious Living 1’ (voorheen Master 1) en til jezelf, je leven en je business naar het volgende niveau. Weet je nog niet zeker of 4 dagen investeren in jezelf een goede keuze is, boek dan hier eerst een kennismaking met Joris om te zien welke stap jou gaat helpen.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen