Coach in het licht: Carolien van der Kaaden – Holistisch Bewustzijn Coach

Door Creative Consciousness 2 juni 2020

Energie van grootste vijand naar beste vriend.

Carolien van der Kaaden ~ Holistisch Bewustzijn Coach ~

Als voormalig CVS patiënt…

weet ik als geen ander wat het is als je jezelf vooruit moet slepen en dat alles wat je doet veel moeite kost. Dat je je energie bewust over de dag moet verspreiden en keuzes maken echt belangrijk is. Nu weet ik wat een zegen het is als je gewoon de dingen kan doen die je wilt doen.

Keuzes maken

Ik herinner me nog de tijd dat ik moest kiezen vandaag een rondje joggen of boodschappen doen? Ik kon niet beiden op één dag. Werk had ik opgegeven. Niemand wist wat ik had en ik had het gevoel dat niemand mij serieus nam. Ik zag er aan de buitenkant goed uit, ik sliep veel en at gezond. Een arts adviseerde anti-depressiva, dat zal wel helpen. Gelukkig heb ik deze nooit genomen.

Familie

Zelfs toen ik kinderen kreeg dacht ik, dan zal het beter worden. Bij de eerste dochter met hulp in het huishouden en een babysit lukte me het nog wel. Bij onze tweede dochter was ik zelfs te moe om haar te dragen en de trap op te lopen. Tevens wordt je als moeder niet de vrolijkste naar de kinderen toe, als je altijd moe bent. Door mezelf hele dagen vooruit te sleuren, leerde ik wel creatief met mijn energie om te gaan.

Energie kon weer stromen

Creative Consciousness heeft mij laten zien waar de bottel-neck zat. Door de bewustzijn creaties werd mij zoveel duidelijk en de oefeningen tijdens de trainingen gaven mijn lichaam en geest de kans om op een eerlijke en veilige manier de onderdrukte emoties en de interne boosheid, schaamte, angsten etc. open te breken, zodat de energie weer kon gaan stromen.

Coaching examen

De angst om weer terug te vallen hield me soms tegen om de energie te gebruiken die ik nu had. Na iedere CC training werden er nieuwe lagen van emotionele ladingen losgelaten, ik ging steeds meer in mijzelf geloven. Zelfs mijn coaching examen behaald, met lood in mijn schoenen. Als ik veel spanning had, zoals voor het coaching examen, kwam de vermoeidheid terug en de angst voor terugval zetten mijn R-systeem totaal in bevries modus. Het leren kiezen voor een eigen gecreëerde context, hielpen mij hier doorheen.

Mijn passie als Bewustzijn coach

Nu ben ik een gecertificeerd Bewustzijn Coach. Het coachen is mijn passie en geeft mij veel energie, plezier, rust, vertrouwen en nieuwe leer momenten. Als Bewustzijn Coach blijf ik diepere onderliggende emotionele blokkades oplossen om mijn klanten ook steeds meer verdieping te bieden en mijn energie blijft stijgen. Soms ben ik iets te fanatiek en te enthousiast dat ik weer even een stap terug neem om bij te tanken. Deze tijd brengen ook weer diepere en nieuwe inzichten. Ik ben zo dankbaar dat de CC coach opleiding op mijn pad is gekomen en dat ik nu als Bewustzijn Coach vele mensen kan steunen om de energie, vrijheid, rust en plezier van het leven te ervaren.

Energie als mijn grootste vriend

Ik zie nu ook dat ik heel gevoelig ben voor energieën. Het is mijn beste vriend bij het coachen. Ik gebruik mijn zintuigen nu om energie te horen, te voelen, te zien en zelfs te proeven.

• Heb je vragen

• Wens je ook meer energie, vrijheid, plezier in je leven

• Wens je diepere bewustwordingen

• Ben jezelf aan het overwegen om Bewustzijn Coach te worden.

Neem contact op voor een gratis coaching sessie.

c.coachcarolien@gmail.com

+31614891917

https://www.selfpower.be

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen