Coach in het licht: Judith Un – Consciousness Coach

Door Creative Consciousness 1 september 2020

Mijn naam is Judith Adura Un – Van der Toorn, in ben een Consciousness Coach en mijn essentie is True Connexion, oftewel Echte Verbinding. Ik woon sinds 20 jaar in Bourgondië, Frankrijk, met 2 franse teenagers en momenteel een huwelijk op losse schroeven. En dat mag er allemaal zijn.

Mijn passie is evenwicht en harmonie. In Frankrijk ben ik een fietsmobiliteits trainer geworden om mensen te helpen zich duurzaam te verplaatsen. Daar had ik, Creative Consciousness, als een Way of Life hard voor nodig vanwege alle weerstand die ik tegenkom hier om van gewoonte te veranderen. Zoals mensen die de auto pakken om 300 m verderop naar school te gaan. In 2014 ben ik via een goede vriendin bij Creative Consciousness in Maastricht terechtgekomen en deed er mezelf de belofte om het proces te vertrouwen.

Avontuur

En dat was het begin van een geweldig avontuur en het ontmoeten van prachtige mensen met fonkelende zielen! Elk jaar deed ik een Master – dat nu Conscious Living heet – met verdieping van de lesstof als assistente, het deelnemen en assisteren van retreats wereldwijd, zelf coaching krijgen, webinars en in 2019 heb ik m’n Consciousness Coach diploma ontvangen. Nu maak ik deel uit van de Direct Student Circle van Creative Consciousness fondateur Mark Steinberg. Mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel evenwicht: Check ✅!! Het belangrijkste wat ik van Creative Consciousness heb geleerd is mijn Big Picture: ik weet wat mijn levensdoel is, mijn visie, wat ik van mijn ouders heb meegekregen en wat mijn ziel van me wil.

Enig idee hoe deze duidelijkheid het leven simpeler voor jou zou maken als jij dat van jezelf zou weten?

 

Heel persoonlijk deel ik hier challenges waar ik mee bezig ben of geweest. Misschien herken je dingen waar jezelf niet door heen komt. Elke keer ben ik een stapje verder, weer een laag dieper en inmiddels weet ik dat ik precies datgene tegenkom wat ik aankan. Door de jaren heen ben ik een expert gebleken in pleasen en disconnectie, trok aandacht als bedplasser, als stotteraar, als duimzuiger, als huidkrabber. Mijn lijf en emoties deden lekker mee met overhaaste reacties vol ongeduld en agressie energie, met ontstekingen, zielig doen, lage rugpijn, ziekte van Pfeiffer, oververmoeidheid en burnout. Simpel gezegd: mijn ego is groots in overleven.

Ik maak dingen erger, doe cynisch, trigger mensen, weet alles van procrastinatie, ben met alle liefde en gramschap underdog en zondebok. Ik heb moeite met vertrouwen, zoek substituut families, emigreer zelfs hiervoor, ben een control freak, communiceer soms onduidelijk, sta te trillen als ik nerveus ben en weet dan niet meer wat ik zeg. Ik neem dark polarities over van mijn naasten. Ik ben hypergevoelig, empatisch en mijn mirror neuronen doen het prima. Simpel gezegd: Ik vermeng mijn negativiteit met die van de ander, ik spiegel de ander en projecteer zelfs andermans shadows …

“We gaan co-creëren, jij zegt waar je naar toe wil en ik coach je erdoor heen.”

 

Snap jij het nog? Misschien voel je het aankomen: ik ga namelijk precies naar het punt waar jij blijft hangen. Natuurlijk is het niet interessant hoe we er niet uitkomen. Het is interessant hoe we er wél uitkomen. Dit is wat ik je beloof, mijn coaching gidst je door de rabbit hole heen, met een volgende stap naar jouw levenslicht. We gaan co-creëren, jij zegt waar je naar toe wil en ik coach je erdoor heen. We gaan zaken belichten met zowel de donkere als de lichte kanten. Hiermee worden bewuste keuzes mogelijk en kom je op de rit. Weer op koers. Simpelweg.

Maar, de grote MAAR is, in hoeverre durf jij jezelf aan en durf jij naar je pijn? Durf jij je angst in de ogen te zien? Durf jij heilig te zijn en in verbinding met jouw sterrenlicht? Durf jij je echt te verbinden met het leven en jezelf?

Wat je van mij kunt verwachten is een eerlijke aanpak, met speelse moed en een veilige structuur. Hiermee gaan we samen aan de slag om het proces simpel te maken om door blokkades te komen die je weerhouden het leven te leiden wat je wilt.

Klaar voor de start om in je sterrenlicht te duiken? Met alle plezier!

Simply yours, Judith Adura UN – Van der Toorn

Mijn contactgegevens: 0033 6 31 79 03 20 | un.judith@gmail.com | https://union-coaching.com | Gratis intake | Coaching in Nederlands, Engels & Frans | Waarde bepaling achteraf mogelijk.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen