Coach in het licht: Xavier Maassen – Ondernemer – Autocoureur – Coach

Door Creative Consciousness 2 augustus 2020

Ik ben Xavier Maassen, ondernemer, autocoureur en coach. Ik ben van jongs af actief in de autosport en heb altijd naar manieren gezocht om mezelf te verbeteren. Niet alleen als coureur, maar ook als mens. Zo kwam ik ook in contact met Creative Consciousness. Het leek me een goede training om me op mentaal vlak te ontwikkelen. Ik was meteen enthousiast en deed alle vervolgtrainingen. Ik kwam tot een diepere kennis van wie ik ben en hoe ik functioneer. Het idee om zelf coach te worden ontstond toen ik me realiseerde dat ik met mijn carrière in de autosport mijn jongensdroom leefde. Door te coachen inspireer en help ik ook anderen hun droom waar te maken. Dat geeft me eigenlijk hetzelfde plezier als het realiseren van mijn eigen visie.

Door te coachen help ik anderen ook hun droom waar te maken!

 

Consciousness Coaching stelt je in staat je eigen leven vorm te geven, ongeacht de conditionering van je gedachten en gevoelens waarmee je bent opgegroeid. Dat is waar ik mensen mee ondersteun; ik help klanten uit hun conditionering te stappen zodat ze een vrijheid in hun denken ervaren die dingen mogelijk maakt. Dat betekent dat je uit je comfortzone stapt, dat is waar het gebeurt. Uiteindelijk ligt daar de basis van je succes.

Doordat ik zelf ondernemer ben en in verband met mijn bedrijf in de autosport veel contact heb met bedrijfseigenaren doe ik tevens executive coaching en teambuilding; echt volle gas gaan voor een zakelijk doel op een kortere termijn en/of het optimaliseren van de samenwerking tussen mensen.

Daarnaast profileer ik me steeds meer als spreker. Dan heb ik het over de reis die ik zelf heb gemaakt en over de relatie tussen succes en bewustzijn. Ik vind het leuk om de wereld van de autosport en bewustzijn als spreker bij elkaar te brengen.

 

Xavier Maassen

 

Sparx

+31655103999

mail@xaviermaassen.nl

www.xaviermaassen.nl

 

 

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen