in 16 opleidingsdagen naar gecertificeerd coach

geaccrediteerd programma coaching (ICF ACTP) 

arrow-down-gray

bewustzijn+coaching: ook jouw toekomst?

In tijden zoals deze waarin de mensheid en onderlinge relaties uitgedaagd worden, zijn 'elkaar kunnen helpen' en 'krachtig en liefdevolle communicatie' een pré. Daarom biedt Creative Consciousness een ijzersterk programma aan voor het werken met bewustzijn en bewustzijnsgroei - om zo mensen en organisaties in hun kracht te zetten. Een 5 maanden durende opleiding (met 16 trainingsdagen) die al meer dan 10 jaar het hoogste (ACTP)  kwaliteitskeurmerk van de ICF, de Internationale Coach Federatie, mag dragen.

Creative Consciousness biedt een baanbrekende methode voor bewustzijnsontwikkeling, persoonlijk leiderschap en ‘first class’ coaching, gebaseerd op uitvoerig onderzoek en integratie van velden waaronder: psychologie, ontologie, Oosterse en Westerse filosofie. De opleiding wordt in het Nederlands en het Engels verzorgd.

We bieden daarbij twee verschillende professionele coach programma's aan: Diploma in Professionele Consciousness Coaching® en Certificaat in Professionele Coaching Skills.

Diploma in Professionele Consciousness Coaching®

Wil je van coaching je beroep maken?
Wil je leiderschap een nieuw gezicht geven?
Droom je ervan om een erkend coach te worden en je eigen coach business uit te bouwen?
Wil je graag gecertificeerd Consciousness Coach® zijn?
Dan ben je hier op de juiste plaats!

 

Deze opleiding bestaat uit 3 trainingsmodules van elk 4 dagen. Je bouwt een sterk fundament in coach skills en coach expertise en verdiept je in de Creative Consciousness Bewustzijnscreaties. Met het voorbereidend  examenpakket heb je bovendien alles in huis om te slagen voor het coach examen en een erkend ICF diploma te ontvangen.

Nadat je de coaching modules hebt afgewerkt, ben je klaar om je te registreren voor het coach examen, en kan je ook beginnen met oefenen. Met het behaalde ACTP (Accredited Coach Training Program) diploma kan je professioneel aan de slag als coach in eender welk domein – of dat nu life coaching, business coaching, of eender welke vorm van coaching is. Je kan vanaf nu ook lid worden van de ICF en een aanvraag doen om hun referenties te mogen gebruiken.

Je kan de 3 modules ook volgen zonder het examen te doen. Wanneer je hiervoor kiest, studeer je niet af op ACTP niveau, maar op ACSTH niveau.

De investering voor deze 12 daagse training is €4500,- inclusief btw.

Certificaat in Professionele Coaching Skills

Heb je interesse in het leren van een aantal professionele coaching skills die je onder alle omstandigheden van pas komen?
Wil je je relaties verdiepen en versterken, zowel in je werkomgeving als in je thuiskring?
Verlang je ernaar om bij te dragen aan een positieve verandering in de wereld?
Dan is deze coach opleiding op maat gemaakt voor jou!

 

In dit trainingsprogramma volg je Module 1 (Coaching Basis) en Module 2 (Coaching Expertise) net zoals in het andere programma. Na deze modules ben je getraind als een prof in coaching & communicatieve vaardigheden en ontvang je hiervoor een certificaat.

Optioneel kan je je verder verdiepen in Creative Consciousness Coaching® en alsnog aansluiten voor Module 3. Daarin leer je de CC Bewustzijnscreaties kennen en hoe ze optimaal aan te wenden ter ondersteuning van jouw klanten.

De investering is €3000,- voor de 8 daagse training.

Anderen over de Coach Opleiding

Deze opleiding heeft zowel mijn privé als mijn professionele leven veranderd. Ik doe nu wat ik het liefste doe: mensen helpen, en coaching is voor mij de manier om dat te doen.

~ Jerome, coach

Deze opleiding is echt compleet in het aanreiken van alles wat nodig is voor het 'coach doen', en met name ook voor het 'coach zijn' om anderen in hun kracht te zetten. 

~ Helen, coach 

Deze opleiding heeft mij terug in mijn kracht gebracht, en ik kan nu al mijn talenten en kwaliteiten inzetten in mijn werk.

~ Myriam, Coach en Natuurgeneeskundige 

Ik wil geen professioneel coach zijn of worden. Ik hou van coaching als lifestyle - en ik ben nu in staat om fantastische mogelijkheden te creëren en te realiseren. 

~ Anita, human being & entrepreneur

Consciousness Coaching as a way of life

Bewustzijnscoaching is niet iets dat je alleen beroepsmatig doet. Het verandert je leven, het verandert wie je bent.  Je wordt een bron van inspiratie en 'empowerment' voor je omgeving. Of je nu zelfstandig ondernemer, manager, leidinggevende of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, alles komt in flow. Je relaties verbeteren en zelfs je kinderen zullen op een andere manier opgroeien. Daarom spreken we niet van coaching als beroep, maar als een manier van leven.

Gratis E-book

Ben je al coach of wil je coach worden, ontvang dan hier het gratis E-book: '7 Inzichten voor Top Coaching'.

De opleiding

Start met het 16 daagse opleidings programma en stap in de wereld van Consciousness Coaching.

Extra Info

Wil je meer informatie? Vraag hier het informatiepakket aan - met gratis en vrijblijvende speedcoachingservaring.

Veelgestelde vragen

De opleiding

Bewustzijn als sleutel tot persoonlijke groei en zakelijk succes. Onze opleiding tot Consciousness Coach is echt uniek. Mensen behalen excellente resultaten niet alleen met hun vaardigheden, maar vooral ook door wie ze zijn. Onze opleiding geeft daarom net zoveel aandacht aan de groei van jouw coach 'zijn' als aan de groei van jouw coach 'doen'.

Stap 1 4 dagen 'ego' strippen
Stap 2 Werk aan de coach tools (doen)
Stap 3 Werk aan je coach 'zijn'
Stap 4 Start de praktische toepassingen
Stap 5 Optioneel: start je examen route
Stap 6 Ontvang je accreditatie

gratis e-book

Vul hier je naam en email adres in en ontvang het gratis E-book: '7 inzichten voor Top Coaching'.

Hoe voel je je na de 1e stap, de Bewust Leven 1?

meer vrijheid Ik durf te leven en te genieten van het leven.
meer passie Ik weet waar mijn passie zit, waar ik gelukkig van word.
meer energie Ik weet hoe ik mijn energie aan kan boren, en op de juiste manier kan inzetten.
helderheid Ik leef en maak keuzes vanuit mijn visie.
Integer Ik doe wat ik zeg.
Bewust Ik ervaar de realiteit bewust.
Authentiek Ik ben echt en ik blijf bij mezelf.
Aanwezig Ik leef in het hier en nu.

Jouw leven is jouw boodschap!

Word de verandering die je wilt zien in de wereld en word coach.

De trainers

Joris-Swinkels

Joris Swinkels

PCC Coach & Trainer

Vader van twee jongens, inspirator, mentor, coach, rebel en visionair in hart en nieren. Voldoening haalt hij uit anderen laten inzien hoe krachtig zij zijn. Wenst een wereld
die hij met trots kan achterlaten aan zijn kinderen.

(zie mijn kennismakingsfilm)

Lees het verhaal van Joris
Charles Ruiters profiel foto Lage Resolutie

Charles Ruiters

PCC Coach & Trainer

Helpt mensen om een leven vol leven te leven. Zet je in je kracht en brengt je opnieuw tot leven vanuit je essentie. Laat je energie weer stromen en hij zet je in beweging. Is getrouwd, vader van 3 kinderen en heeft een passie voor muziek en natuur (outdoor).

(zie mijn kennismakingsfilm)

Lees het verhaal van Charles
Annemieke van Zwol

Annemieke van Zwol

ACC Coach & Trainer

Inspireert anderen om op reis te gaan om de rugzak uit te pakken. Een reis langs inzichten en ontdekkingen, ambities en potentieel, grenzen en valkuilen, besluiten en acties, loslaten en integreren, liefde en geluk. Met als Doel: een inspirerend mooi leven….

Lees het verhaal van Mariëlle
marc-steinberg

Marc Steinberg

MCC Coach & Trainer

Heeft de trainingen van Creative Consciousness gecreeerd. Is een ingetogen en wijze man, tegelijkertijd vol met leven en gepassioneerd. Hij weet je te raken en door-ziet razendsnel.

(zie mijn kennismakingsfilm)

Ilse de Vos

Ilse De Vos

ACC Coach & Trainer

Weet je echt in je hart te raken, klein van stuk maar groots als mens, vol ervaringen uit haar eigen leven die ze inbrengt in de trainingen. Getrouwd, onderneemster en moeder van twee kinderen. Wil oprecht het beste in de ander naar boven halen.

Laatste blogs

Polariserende interacties

Wie leest ze niet.. De polariserende verhaallijnen op LinkedIn en andere social media.   Verharding. De communicatie is aan het verharden. Er is angst, verwarring,

Lees meer

COACHEN VERSUS HELPEN

Mensen leren door middel van twee drijvende krachten: inspiratie of wanhoop. De meeste mensen blijven liefst in hun comfortzone zitten en worden zelden geïnspireerd om

Lees meer

Coach in het licht: Fina Vanbuel

Ik ben Fina Vanbuel, moeder van 3 dochters, waarvan 1 biologische en 2 pleegkinderen. Getrouwd met Dirk.   Ik ben ondernemer in de sociaal duurzame

Lees meer

Creative Consciousness werkte onder meer samen met:

ns
rabobank
unilever
tno
philips
mercedes

CONTACT

Edith profile picture

Eerst even contact? Maak hier een bel afspraak met of mail haar voor een gratis en vrijblijvend informatiepakketje over de route naar coach.