coachend leidinggeven

geaccrediteerde coach opleiding (ICF ACTP) 

arrow-down-gray

een manager is zo goed als zijn of haar coaching

Management gaat over mensen, krachtige mensen maken een krachtige organisatie en goede coaching is daarbij een pré. Daarom biedt Creative Consciousness een ijzersterk programma aan voor het werken met bewustzijn en bewustzijnsgroei - om zo mensen en organisaties in hun kracht te zetten. Een 5 maanden durende opleiding (met 12 trainingsdagen) die al meer dan 10 jaar het hoogste (ACTP)  kwaliteitskeurmerk van de ICF, de Internationale Coach Federatie, mag dragen.

Creative Consciousness biedt een baanbrekende methode voor bewustzijnsontwikkeling, persoonlijk leiderschap en ‘first class’ coaching, gebaseerd op uitvoerig onderzoek en integratie van velden waaronder: psychologie, ontologie, Oosterse en Westerse filosofie. De opleiding wordt in het Nederlands en het Engels verzorgd.

De opleiding omvat

✔ 3 modules - van elk vier trainingsdagen

✔ Een uitgebreid werkboek per module

✔ Toegang tot onze coaching protocollen en andere hulpmiddelen

✔ ICF vereiste ACTP-training

Wat ga je leren?

✔ Meer impact met minder woorden te hebben

✔ Krachtiger communiceren

✔ Een team meer in lijn te laten functioneren

✔ Supporten van medewerkers in optimale intrinsieke motivatie

✔ Beter vatten wat de beperkende overtuigingen zijn van een medewerker waaruit weerstand ontstaat

✔ Op een positieve manier impact hebben op weerstand

✔ Schakelen van inspiratie en energie

✔ Mensen helpen het beste uit zichzelf te halen

✔ Iemands proces te begeleiden naast de content

✔ Naast op content niveau, dieper te verbinden op mensniveau

Cursusinhoud

Bewustzijn als sleutel tot persoonlijke groei en zakelijk succes. Onze opleiding tot Consciousness Coach is echt uniek. Mensen behalen excellente resultaten niet alleen met hun vaardigheden, maar vooral ook door wie ze zijn. Onze opleiding geeft daarom net zoveel aandacht aan de groei van jouw coach 'zijn' als aan de groei van jouw coach 'doen'.

  • Stap 1: 4 dagen 'ego' strippen
  • Stap 2: Werk aan de coach tools (doen)
  • Stap 3: Werk aan je coach 'zijn'
  • Stap 4: Start de praktische toepassingen
  • Stap 5: Optioneel: start je examen route
  • Stap 6: Ontvang je accreditatie

Kosten

De prijs voor deze geheel verzorgde 12 daagse coaching opleiding bij ons op locatie bedraagt €4500.

Klanten waarderen ons

Klanten waarderen de opleidingen van Creative Consciousness Nederland met een 9,5 als gemiddeld cijfer. Gebaseerd op 32 ervaringen Lees alle ervaringen

Veel gestelde vragen

Meer informatie

Gratis E-book

Groei door inzicht en ervaring? Ontvang dan hier het gratis E-book: '7 Inzichten voor Top Coaching'.

De opleiding

Start met het 12 daagse opleidings programma en stap in de wereld van Consciousness Leadership.

Extra Info

Meer informatie? Boek hier een infosessie of vrijblijvende coachingservaring aan met onze methodiek.

DE OPLEIDING START

De Consciousness Coaching Trainingsroute voor managers start idealiter met het volgen van de 4 daagse training Bewust Leven 1. Zeker voor een manager geldt, 'ken eerst jezelf'. Kies jouw BL1 uit het totale aanbod, het kan een Engelstalige of Nederlandstalige BL1 zijn, wat jij wilt en jou past. Na de BL1 training ga je dan verder met de nog 3 resterende Coaching Modules. Wij hebben veel ervaring met mensen die de route afwijkend afleggen, wij leveren maatwerk daarin.

Anderen over de Coach Opleiding

Deze opleiding heeft zowel mijn privé als mijn professionele leven veranderd. Ik doe nu wat ik het liefste doe: mensen helpen, en coaching is voor mij de manier om dat te doen.

~ Jerome, coach

Deze opleiding is echt compleet in het aanreiken van alles wat nodig is voor het 'coach doen', en met name ook voor het 'coach zijn' om anderen in hun kracht te zetten. 

~ Helen, coach 

Deze opleiding heeft mij terug in mijn kracht gebracht, en ik kan nu al mijn talenten en kwaliteiten inzetten in mijn werk.

~ Myriam, Coach en Natuurgeneeskundige 

Ik wil geen professioneel coach zijn of worden. Ik hou van coaching als lifestyle - en ik ben nu in staat om fantastische mogelijkheden te creëren en te realiseren. 

~ Anita, human being & entrepreneur

De trainers

Joris-Swinkels

Joris Swinkels

PCC Coach & Trainer

Vader van twee jongens, inspirator, mentor, coach, rebel en visionair in hart en nieren. Voldoening haalt hij uit anderen laten inzien hoe krachtig zij zijn. Wenst een wereld
die hij met trots kan achterlaten aan zijn kinderen.

(zie mijn kennismakingsfilm)

Lees het verhaal van Joris
Charles Ruiters profiel foto Lage Resolutie

Charles Ruiters

PCC Coach & Trainer

Helpt mensen om een leven vol leven te leven. Zet je in je kracht en brengt je opnieuw tot leven vanuit je essentie. Laat je energie weer stromen en hij zet je in beweging. Is getrouwd, vader van 3 kinderen en heeft een passie voor muziek en natuur (outdoor).

(zie mijn kennismakingsfilm)

Lees het verhaal van Charles
sacha-steuns

Annemieke van Zwol

ACC Coach & Trainer

Inspireert anderen om op reis te gaan om de rugzak uit te pakken. Een reis langs inzichten en ontdekkingen, ambities en potentieel, grenzen en valkuilen, besluiten en acties, loslaten en integreren, liefde en geluk. Met als Doel: een inspirerend mooi leven….

Lees het verhaal van Mariëlle
marc-steinberg

Marc Steinberg

MCC Coach & Trainer

Heeft de trainingen van Creative Consciousness gecreeerd. Is een ingetogen en wijze man, tegelijkertijd vol met leven en gepassioneerd. Hij weet je te raken en door-ziet razendsnel.

(zie mijn kennismakingsfilm)

Ilse de Vos

Ilse De Vos

ACC Coach & Trainer

Weet je echt in je hart te raken, klein van stuk maar groots als mens, vol ervaringen uit haar eigen leven die ze inbrengt in de trainingen. Getrouwd, onderneemster en moeder van twee kinderen. Wil oprecht het beste in de ander naar boven halen.

Laatste blogs

Polariserende interacties

Wie leest ze niet.. De polariserende verhaallijnen op LinkedIn en andere social media.   Verharding. De communicatie is aan het verharden. Er is angst, verwarring,

Lees meer

COACHEN VERSUS HELPEN

Mensen leren door middel van twee drijvende krachten: inspiratie of wanhoop. De meeste mensen blijven liefst in hun comfortzone zitten en worden zelden geïnspireerd om

Lees meer

Coach in het licht: Fina Vanbuel

Ik ben Fina Vanbuel, moeder van 3 dochters, waarvan 1 biologische en 2 pleegkinderen. Getrouwd met Dirk.   Ik ben ondernemer in de sociaal duurzame

Lees meer

Creative Consciousness werkte onder meer samen met:

ns
rabobank
unilever
tno
philips
mercedes

CONTACT

Edith profile picture

Eerst even contact? Maak hier een bel afspraak met of mail haar voor een gratis en vrijblijvend informatiepakketje over de route naar coach.