Consciousness Coach Mei Lan Ng is blind maar ziet meer

Door Joris Swinkels 22 april 2019

Consciousness Coach Mei Lan Ng in Podcast BUBBELS over haar pad in het verliezen van haar zicht en weer omarmen van het leven.

  

Mei Lan creëert bewustwording en inzichten in de cliënten en zet hen aan tot krachtige acties.

Blind worden was haar grootste uitdaging in het leven en het beste wat haar kon overkomen.
Het heeft haar geleerd om obstakels te overwinnen en “Seeing beyond what is visible”.!

Haar verhaal is krachtig en inspirerend !

Luister de Podcast voor het hele verhaal.

Wil je graag door Mei Lan gecoached worden neem dan contact op via haar website of bekijk haar schitterende Visual Identity Card.

Deel deze pagina ook met je vrienden die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling of mogelijk gebaat zijn bij deze inspiratie en bespreek samen de thema’s.

Podcasts kun je beluisteren via Podcast apps, Spotify, iTunes of Soundcloud, klik op de links of de iconen om bij de Podcasts uit te komen.

Veel plezier.

Joris

      

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris, de host van Podcast BUBBELS, veel mensen naar een nieuw niveau van leven. Een heldere toekomst, in je kracht en met volledige vrijheid. Mocht jij ook toe zijn aan een volgende stap in je zakelijke of privé leven overweeg dan om deel te nemen aan de 4 daagse Master 1 en til jezelf, je leven en je business naar het volgende niveau. Nog niet zeker of 4 dagen investeren in jezelf een goede keuze is, boek dan hier eerst een kennismaking met Joris om te zien welke stap jou gaat helpen.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen