Creative Consciousness Steunt Patricia van Haastrecht in The Voice of Holland

Door Joris Swinkels 21 februari 2019

In februari 2015 volgde Patricia van Haastrecht de persoonlijke ontwikkelingstraining Master 1 – Het IK Proces van Creative Consciousness in Maastricht. Op de  vraag ‘What would you say to others about your experience?’ schreef ze: “That it is the change to start a new life”. Patricia is een talent die niet schuwt om echtheid en authenticiteit te delen. Tranen, emoties, onzekerheid, het hoort allemaal net zo goed bij het leven als alle positieve kanten die iedereen veel makkelijker ten toon stelt. Creative Consciousness gelooft ook dat ieder mens een onbeperkt potentieel bezit en dat dit tot uiting komt door ‘echt’ te zijn, door ‘authentiek’ te zijn en te gaan voor wat jij echt belangrijk vindt. Het proces van de vierdaagse Master 1  opent voor iedere deelnemer  diepe inzichten in wie ze nu zijn (en dat is helemaal oke) en wie ze willen zijn, wie ze kiezen te willen zijn. En daar komt bij dat je als deelnemer daar veel tools in meekrijgt om dat wat je wilt, wie je echt wil worden, dan ook te gaan leven, te gaan realiseren (wij noemen dat creëren). Onze slogan is niet voor niets ‘Zijn wie je bent, worden wie je wilt zijn”. Nu, 4 jaar later, staat ze in de FINALE van The Voice Of Holland! Een prachtig voorbeeld van wat er mogelijk word als iemand echt zijn of haar passie gaat leven. Creative Consciousness support haar. Voor de duidelijkheid, wij supporten iedere deelnemer, maar Patricia staat nu natuurlijk vol in spotlight! Wij roepen jullie allemaal op om vrijdagavond op haar te stemmen.

Deel deze blog als jij ‘The Voice Of Holland Patricia’ ook steunt en/of anderen ook de Master 1 training gunt. Een YES VOTE met een dikke 10 voor Patricia! Stem op haar 22 feb., rtl4, 20:30u-

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen