Daisy en Michel werden verliefd en startten Happy Island Aalsmeer

Door Joris Swinkels 21 november 2018

In BUBBELS Podcast #6 het verhaal van Daisy en Michel die verliefd werden en Happy Island startten. Een eiland in Aalsmeer waar ze de leukste airbnb van Nederland hebben en bedrijfstrainingen geven. Je wordt met ‘het pondje’ opgehaald en je ‘experience’ is voor minimaal 24 uur. Rust, inspiratie en twee mensen met een mooi hart en veel plezier. Daisy komt uit de wereld van televisie en is haar carriere begonnen bij het Limburgse L1, Michel, een ondernemer met talent voor het bouwen van teams. Samen een sterk team dat bedrijfsteams support in communicatie, verbinding en talent ontwikkeling. Bekijk de Youtube opname of beluister de Podcast voor dit inspirerende verhaal.

Kijk voor hun programma’s maar eens op: https://happyisland.nl/

 

Deel deze pagina ook met je vrienden die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling en bespreek samen de thema’s.

Podcasts kun je beluisteren via Podcast apps, Spotify, iTunes, klik hieronder op de iconen om bij de Podcasts uit te komen.

Veel plezier.

Joris

      

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris vele professionals met ‘awakening’ in de trainingen, stap 1 is het bewustworden van je aangeleerde ‘conditionering’, gaan zien wat je nu nog niet ziet, en het ‘loskomen’ hiervan. Stap 2 is inzicht hoe je psyche deze conditioneringen ontwikkeld. Stap 3 is ‘hoe’ dit zelfde mechanisme te gebruiken voor persoonlijke groei. Mocht jij als professional ook interesse hebben in zo’n proces, boek dan hier eerst een intake sessie met Joris om te zien of het iets voor je is.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen