Eva Daeleman in Podcast BUBBELS over haar nieuwste boek ‘Omdat het kan’

Door Joris Swinkels 7 januari 2019

Eva Daeleman in Podcast BUBBELS over haar nieuwste boek ‘Omdat het kan’.

   of via Youtube

 

Hoe komt Eva Daeleman op 28 jarige leeftijd al aan de wijsheden om haar 3e boek te schrijven?

Het antwoord geeft ze in de Podcast ‘BUBBELS’. Ze vertelt over haar tijd vanaf haar 19e bij de Belgische radio en televisie. Een voor haar in die tijd totaal onbeschermde omgeving.  Op haar 25e volgde een dikke burn-out. Haar innerlijke ‘pleaser’ bracht haar ver van zichzelf. In de jaren die volgde vond ze haar pad terug via Yoga, haar hondje, wiens naam ik even niet kan noemen hier 😉 en zelfontwikkeling.

Authenticiteit

Op een van Creative Consciousness trainingen leerde ik haar kennen en had interessante gesprekken over authenticiteit en de façade die veelal leeft in de wereld van bekendheden. Wie ben je ‘echt’ als je op professioneel vlak expert bent geworden in acteren. Een uitdaging waar vele bekendheden vroeg of laat mee te kampen hebben. Eva heeft haar façade doorbroken en leeft nu een authentiek pad waarmee ze vele van haar volgers en lezers inspireert.

Multi passionate

Vroeger dacht ze dat ze niet wist wat ze wilde. Maar eigenlijk weet ze het heel goed en is het gewoon heel veel. Ze reist veel, leeft vrij, schrijft inspirerende blogs (elke dag vakantie), geeft lezingen, workshops, yoga, retreats, schrijft boeken en ga zo nog maar even door.

Omdat het kan

Haar nieuwste boek ‘Omdat het kan’ staat vol van doorleefde wijsheden uit haar persoonlijke leven die op overzichtelijke en praktische wijze de lezer meenemen naar een leven vol leven. Het boek was in Belgie vol in de media vanwege het taboe doorbrekende karakter, waarbij menig sexuoloog vol lof, er een zegje over wilde doen. Het boek is opgedragen aan de degenen die Eva inspireren.

 

“Aan degenen die tegen de stroom in zwemmen, niet om tegendraads te doen, maar omdat ze geen andere keuze hebben. Aan degenen die durven en doen, die soms bang zijn, maar vooral genieten. Aan degenen die stoppen met excuses verzinnen en kiezen. Aan degenen die meebouwen aan het geluk van anderen en daarbij zichzelf niet vergeten. Aan degenen die knopen doorhakken voor vrijheid. Aan degenen die de tegenslagen zien als lessen en de veerkracht vieren. Aan degenen die nieuwsgierig zijn en nieuwsgierig blijven” ~ Eva Daeleman

 

Nou als dat geen reden is om het boek te bestellen……

 

Ook geven we geven 10 exemplaren weg van ‘Omdat het kan’, omdat het kan!. Aan degenen die Podcast BUBBELS met Eva beluisteren (of de Youtube) en in de opmerkingen onder deze blog of onder de Youtube de volgende vragen beantwoorden:

– wat is Eva haar nieuwe missie?

– wat heeft je het meest geraakt uit de Podcast?

– en hoe heet haar hond? (om deze reden kon ik de naam hierboven natuurlijk niet al vrijgeven 😉

 

Al met al weer een inspirerende Podcast, dus luister (of kijk) snel.

 

Volg Eva via Instagram of zie haar website.

 

Bekijk nu de Youtube opname of beluister de Podcast voor dit inspirerende verhaal.

Deel deze pagina ook met je vrienden die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling of mogelijk gebaat zijn bij deze inspiratie en bespreek samen de thema’s.

Podcasts kun je beluisteren via Podcast apps, Spotify, iTunes of Soundcloud, klik op de links of de iconen om bij de Podcasts uit te komen.

Veel plezier.

Joris

      

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris, de host van Podcast BUBBELS, veel mensen naar een nieuw niveau van leven. Een heldere toekomst, in je kracht en met volledige vrijheid. Mocht jij ook toe zijn aan een volgende stap in je zakelijke of privé leven overweeg dan om deel te nemen aan de 4 daagse Master 1 en til jezelf, je leven en je business naar het volgende niveau. Nog niet zeker of 4 dagen investeren in jezelf een goede keuze is, boek dan hier eerst een kennismaking met Joris om te zien welke stap jou gaat helpen.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen