Het Pad van de Man. Ralph Nelissen van de Potential School

Door Joris Swinkels 16 november 2018

Te gast in Podcast ‘BUBBELS’ is Ralph Nelissen. Hij kwam er enkele jaren geleden achter dat werken in loondienst niet is wat hem volledig gelukkig gaat maken. Hij volgde in het bedrijfsleven al veel trainingen, maar weinig daarvan waren trainingen die gingen over ‘voelen’. Hij overwint zijn angst en zegt alles op en gaat zijn hart volgen. We spreken over vragen als:

Hoe zet je ‘kwetsbare lagen open’?

Hoe voel je wie je echt bent?

Hoe ontstaan trauma’s in de kindertijd?

Welke rol heb jij in ‘de drama driehoek’?

Hoe werk je thema’s uit in je relatie?

Waarom praten we in het bedrijfsleven niet over het woord ‘liefde’?

Ralp heeft een training ontwikkeld voor mannen gebaseerd op de ‘weg door de 7 chakra’s’. Deze training geeft hij op de idilische plek ‘de Oase’. Hier woont hij samen met zijn vriendin Dieke en enkele andere mannen die samen de Oase vorm aan het geven zijn tot een mooie community.

 

De Podcast is ook opgenomen op film en kan via ook bekeken worden.

Kijk voor Ralph zijn programma’s maar eens op: https://www.thepotentialschool.com/

 

Deel deze pagina ook met je vrienden die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling en bespreek samen de thema’s.

Podcasts kun je beluisteren via Podcast apps, Spotify, iTunes, klik hieronder op de iconen om bij de Podcasts uit te komen.

Veel plezier.

Joris

      

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris vele professionals met ‘awakening’ in de trainingen, stap 1 is het bewustworden van je aangeleerde ‘conditionering’, gaan zien wat je nu nog niet ziet, en het ‘loskomen’ hiervan. Stap 2 is inzicht hoe je psyche deze conditioneringen ontwikkeld. Stap 3 is ‘hoe’ dit zelfde mechanisme te gebruiken voor persoonlijke groei. Mocht jij als professional ook interesse hebben in zo’n proces, boek dan hier eerst een intake sessie met Joris om te zien of het iets voor je is.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen