Horecatycoon Wim Cox is klaar voor de overdracht aan de volgende generatie

Door Joris Swinkels 3 december 2018

In de Podcast BUBBELS waarin Joris Swinkels spreekt met inspirerende mensen uit het Creative Consciousness Netwerk is deze keer te gast: Wim Cox. Hij is ooit uitgeroepen tot de meest markante horecaondernemer van Limburg, en op dit moment eigenaar van o.a. 18 horecaondernemingen (coxenco.com) in het Limburgse. Naast ondernemer is hij ook fervent sportman. Wim Cox is een actief man.

In de podcast kijkt hij terug naar de pieken en dalen van zijn succesvol ondernemerschap. Inmiddels is hij klaar om het concern over te dragen aan de 5e generatie. Negen jaar terug volgde ook hij de Master 1 training en ondanks dat hij er zelf minder uit gehaald heeft zegt hij nu terugkijkend: “Ik was onder de indruk van de impact die de “master 1″ op deelnemers kan hebben”. “Het is toch wel iets anders dan een ’timemanagement’ training”. De training erna inspireerde hij zijn dochter, secretaresse en beste vriend om ook deel te nemen.

Verschillende principes zoals ‘doorzettingsvermogen’ e.a. heeft Wim al van nature, dat moet ook wel als je 20 marathons wilt uitlopen.

Luister naar een Podcast met nuchtere inzichten, tips en advies van deze krachtige ondernemer.Deel deze pagina ook met je vrienden die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling en bespreek samen de thema’s.

Podcasts kun je beluisteren via Podcast apps, Spotify en iTunes, klik hieronder op de iconen om bij de Podcasts uit te komen.

Veel plezier.

Joris

      

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris vele professionals met ‘awakening’ in de trainingen. Mocht jij ook interesse hebben in zo’n proces, boek dan hier eerst een intake sessie met Joris om te zien of het iets voor je is.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen