House of Deeprelax

Door Joris Swinkels 30 maart 2019

Luister naar de nieuwste BUBBELS Podcast met daarin Eliane Bernard, een van de grondleggers van Yoga Nidra in Nederland! Naast de meer dan 200.000 luisteraars van haar Deeprelax Youtube Podcasts start ze nu “Het House of Deeprelax-platform”, een toegangspoort tot een nieuw leven, en deze gaat 9 april live! Tot die tijd kun je luisteren en genieten van haar gratis online podcast (s). Ga gewoon liggen, sluit je ogen … en geniet van de reis!

  

 

Over Eliane Bernhard

 

Fit en gezond

In de afgelopen 9 jaar heb ik, vanuit zeer grote ongelukkige vraagtekens bij mijzelf, veel tijd besteed aan het onderzoeken van elke mogelijke weg naar een fitter, gelukkiger en gezonder leven. Een te gekke reis met enorm veel uitdagingen, prachtige mensen en ervaringen, volgde. Een waarbij ik ontdekte dat (geleide) Meditatie een belangrijke reden is waarom ik hier ben. En dan vooral zoveel mogelijk mensen hier in meenemen. Daar ben ik dan mee begonnen; bewustzijnscoaching en geleide-meditatie lessen.

 

Yoga Nidra

Vanuit mijn coaching en meditatielessen kwam ik bij ‘toeval’ in aanraking met Yoga Nidra. En ik was gelijk verkocht! Al na de eerste sessie viel alles op zijn plek. Ook was ik ervan overtuigd dat dit een techniek is waarmee iedereen in deze moderne tijd tot een hele diep staat van ontspanning komt en tegelijkertijd een magische reis in en met zichzelf kan maken.

 

Deeprelax

Wat heb ik ontdekt op deze reis op zoek naar antwoorden? Dat niemand echt HET antwoord heeft. Het goede nieuws? Dat er een methode is waarbij je niemand van buitenaf nodig hebt om een ​​goede gezondheid en een fijne staat van geluk te bereiken. Ik noem het de Deeprelax Yoga Nidra-methode.

 

Ik heb deze methode nu 3 jaar getest met duizenden mensen in mijn lessen en ervaringen uit het echte leven. Daardoor merk ik welke technieken wel en niet aanslaan op de moderne mens met klachten van deze tijd. En op welke manier deelnemers in een hele diepe magische staat en connectie met zichzelf komen. Ik houd mij dagelijks bezig met onderzoeken en het verdiepen van de huidige techniek.

 

Ik heb de traditionele Yoga Nidra gepersonaliseerd en deze variant Deeprelax Yoga Nidra genoemd. Dit is een mix van:

 

– Verschillende krachtige en bewezen vormen van Yoga Nidra

– Ademhaling, Ontspanning en Bewustzijnstechnieken

– Gecombineerd met hypnose en visualisaties.

 

En dat voelt ontspannen en fijn. Heel fijn!!

 

Maar vooral; hiermee reset je volledig je gezondheid, mind en leven.

 

Zo kun je naast diep ontspannen en herstellen, ook aan je eigen ontwikkeling werken. Op deze manier merk ik zelf dat mijn leven zich steeds mooier en sneller in een fijne richting ontvouwt en dat gun ik anderen ook

 

Zelfgenezing

Maar dat is niet alles. Ik heb ook vele anderen getraind om een ​​Deeprelax Yoga Nidra-docent te worden, mijn podcasts op YouTube zijn bijna 200.000 keer gestreamd zonder enige vorm van promotie en het beste nieuws is dat ik mezelf heb genezen van een chronische aandoening. Er is dus enorm veel behoefte aan deze manier van ontspannen en aan jezelf werken.

 

Lancering

Spannende tijden, en ik kan gewoon niet wachten om je mee te nemen op dit avontuur! Het House of Deeprelax-platform, je toegangspoort tot een nieuw leven, gaat 9 april live! Tot die tijd: luister en geniet van mijn gratis online podcast (s). Ga gewoon liggen, sluit je ogen … en geniet van de reis!

Ga mee en download de gratis Deeprelax Yoga Nidra Podcasts op www.houseofdeeprelax.com

 

Deel deze pagina ook met je vrienden die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling of mogelijk gebaat zijn bij deze inspiratie en bespreek samen de thema’s.

Podcasts kun je beluisteren via Podcast apps, Spotify, iTunes of Soundcloud, klik op de links of de iconen om bij de Podcasts uit te komen.

Veel plezier.

Joris

      

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris, de host van Podcast BUBBELS, veel mensen naar een nieuw niveau van leven. Een heldere toekomst, in je kracht en met volledige vrijheid. Mocht jij ook toe zijn aan een volgende stap in je zakelijke of privé leven overweeg dan om deel te nemen aan de 4 daagse Master 1 en til jezelf, je leven en je business naar het volgende niveau. Nog niet zeker of 4 dagen investeren in jezelf een goede keuze is, boek dan hier eerst een kennismaking met Joris om te zien welke stap jou gaat helpen.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen