Inzichten Coach Mentoring: Impact vergroten

Door Joris Swinkels 4 maart 2020

Bij Creative Consciousness observeren OCS-mentoren coachgesprekken voor het examen van de coaches in opleiding. Dit zijn mooie processen waar inzichten uitkomen die we graag met jullie willen delen. ⁣

Waarom heeft een hogere sessie prijs meer impact?

In deze blog en vlog onder aan deze pagina delen we over de waarde, over de impact die je wil geven in een coachsessie. Waarom heeft een hogere sessie prijs meer impact?

De vraag die vaak gevraagd wordt aan een coach is: “Hoeveel had je zelf voor deze sessie willen betalen?”⠀⁣⁣
⁣⁣Vaak is het antwoord tussen de €45,- en €75,-. ⁣⁣⠀⁣⁣
⁣⠀⁣⁣
Vervolgens bekijken we wat er nodig was geweest om €125,- of €250,- te betalen.  Door de context niet helder te hebben over de waarde die je wil leveren of de impact die je wil creëren, breng je jezelf als coach in drijfzand. Wanneer je duidelijk hebt wat je impact moet zijn voor het bedrag van €250,- dan ben je scherp, verdiep je meer in het coachdoel, ben je krachtiger en lever je daadwerkelijk de maximale waarde. ⁣

Door jezelf te trainen op de waarde te vergroten, gaat ook je waarde vergroten! Ik heb zelf jaren geleden ervaren hoe dit werkt. Ik startte met een waarde van €125,- voor een coachsessie die ik vervolgens verhoogde naar €250,-. Ik voelde direct dat ik daar een ander product voor moest leveren. Ik kon die waarde leveren en voelde dat ik het ook leuk vond om deze mensen te coachen. Toen ik het bedrag verhoogde naar €375,- ben ik gaan experimenteren. Totdat ik een sessiewaarde van €750,- had bereikt.  Ik moest er hard voor werken, me goed verdiepen in de coachrelatie en het maximale leveren. Ik wilde alles op alles zetten om er een goed gevoel bij te hebben. ⁣⁣

Door het bepalen van een waarde context ben je in een bepaalde staat van zijn, waardoor je in staat bent om op het maximale niveau te kunnen leveren! Het zet je niet alleen enorm op scherp, maar het laat je ook groeien.⁣⁣⠀⁣

De vraag aan jou is Waar ligt jouw grens? Hoever kun je jouw uurtarief opschroeven om je impact te vergroten, om je zelfvertrouwen te  vergroten, meer lol en plezier te krijgen! Uiteindelijk betaald een cliënt graag meer voor een coach die een grotere impact biedt dan een coach die goedkoper is, maar de impact lager.

 

Met Hartegroet,

 

Joris Swinkels

 

⁣PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris  veel mensen naar een nieuw level. Een heldere toekomst, in je kracht en met volledige vrijheid. Mocht jij ook toe zijn aan een volgende stap in je zakelijke of privé leven overweeg dan om deel te nemen aan de 4 daagse ‘Conscious Living 1’ (voorheen Master 1) en til jezelf, je leven en je business naar het volgende niveau.

Wil je meer weten over de coachingopleiding van Creative Consciousness, bekijk hier dan onze website voor meer informatie.

Nog niet zeker of investeren in jezelf een goede keuze is, boek dan hier eerst een kennismaking met Joris om te zien welke stap jou gaat helpen.

⁣⁣

 

 

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen