op reis...naar jezelf

trainingen met impact. de #1 in Persoonlijk Leiderschap

arrow-down-gray

Waar wil jij eigenlijk naartoe met je leven?

Ben jij misschien ook toe aan een leven waar je (weer) graag voor opstaat? Of aan succesvol zijn in wat je doet? Of aan relaties die vervuld zijn met liefde en wederzijds respect? Of aan werk wat echt bij je past en waar je energie van krijgt? Aan een gelukkig, gezond en fit bestaan?

Als jij dat wilt, ga dan deze REIS doen!

Vertel me meer

Jij bent de basis van alles in jouw leven. Je neemt veel praktische tools mee, die je direct kunt gebruiken in je leven, je werk, en je relatie(s). Maar je groeit en verandert ook door ervaringen en oefeningen. Die richten zich op je 'zijn', dus op wie je bent als mens. Dat is namelijk minstens net zo belangrijk als wat je kunt en doet.

Inklappen

Starten kan:

No items found

Op reis naar jezelf - TrainingsPROGRAMMA

Deze REIS brengt je bij je volle kracht, bij je energie, geeft je de helderheid van je doelen, maar verschaft je ook de tools om daar te komen. Je kunt kiezen uit 6 trainingen, maar deze Reis start natuurlijk met jezelf. (4 dgn.). In de vervolg training kijk je naar jezelf en naar het reisgezelschap in je leven. (4 dgn.). De vervolgtraining daarop gaat over hoe jij in het leven kunt staan in verbinding en harmonie met alles en iedereen. (4 dgn).

Je kunt ook kiezen om dieper te gaan, en te kijken naar de Relaties in je leven (3 dgn.); naar het niet te vermijden onderwerp Geld (2 dgn.) of naar Succes (3 dgn.). Deze thema's staan immers in directe relatie staan tot een gelukkig leven en een leven in overvloed.

Heb je ook al zin om te starten?

Ik Ik aan het stuur van mijn leven.
Jij Ik en de ander: communicatie en verbinding.
Wij Ik en jij: wij zijn een.
Relaties  Ik en de relaties in mijn leven: gelukkig oud worden.
Geld  Ik en geld: leven in overvloed.
Succes Ik ben succesvol in wat ik doe

Anderen over het curriculum

Een enorme verrijking in de ontdekkingstocht naar jezelf, met veel praktische vaardigheden om dit tot een blijvende herinnering te laten zijn

~ Alex, interim manager 

Niet twijfelen, maar doen, gaan !!! 

~ Marij, verpleegkundige  

Op deze reis leer je een plek te creëren op de wereld, onderweg ontmoet je jezelf en kun je veilig thuiskomen. 

~ Dana, vormgever

DOEN! Echte aanrader ! Wil je meer liefde, passie en bewustzijn dan is dit een enorme verrijking. 

~ Doreth, onderwijsassistente

Deze training raad ik iedereen aan die zichzelf respecteert en van zichzelf houdt en vooral degene die dat (nog) niet kan: geef  jezelf dit om een kwaliteitsverhoging van je leven te realiseren. 

~ Marlene, imago coach  

Een unieke ervaring voor iemand die (denkt dat hij) heel rationeel en nuchter is. Een hele bijzondere reis door mijzelf, waar ik geen moment spijt van heb gehad. 

~ Gerdo, financieel specialist 

DOEN !! 

~ Patrick, sales, adviseur

Je maakt een grote ontwikkeling door in een hele korte tijd. Het is een cadeau voor jezelf!

~ Georgette, coach/trainer

Doen !

~ Bram, chauffeur 

STOP IT! Just go.

~ Marie Julie, entrepeneur, freelancer

Jij bent het belangrijkste in jouw leven

Het klinkt misschien raar, de reis naar jezelf is het mooiste wat je voor jezelf kunt kiezen. Het is de basis voor de rest van je leven. Voor je geluk, je voldoening, je relaties en je leven in overvloed.

DE bedrijfsREIS

Meedoen via je werkgever? De 4 daagse Bewust Leven 1 training is uitermate geschikt voor diegenen die echt willen groeien in leiderschap, coaching, energie nivo en doelgerichtheid.

€ 1.225 excl. btw

 DE priveREIS

Begin je REIS met de 4 daagse training Bewust Leven 1. Meedoen als particulier kan eenvoudig! Registratiekosten vooraf, en je bepaalt zelf de waarde achteraf.

€ 225 + € WBA

 

de Route naar coach

De 4 daagse Bewust Leven 1 training is ook het eerste blok van de door de Internationale Coach Federatie -op ACTP nivo-geaccrediteerde 'route' naar gecertificeerd coach. Neem die eerste stap en doe mee aan de BL1 training, en kies daarna voor de resterende 3 modules van telkens 4 dagen.

Hoe voelen mensen zich na de training
Bewust Leven 1 ?

Vrij Ik voel me vrij, handel vrij en leef vrij.
Passie Ik leef het leven dat ik wil leven.
Energiek Ik gebruik mijn energie op de juiste manier.
Helder Ik ontdek en leef vanuit mijn visie.
Integer Ik doe wat ik zeg.
Bewust Ik ervaar de realiteit bewust.
Authentiek Ik ben echt en ik blijf bij mezelf.
Aanwezig Ik leef in het hier en nu.

Ja ik kies voor mijzelf !

Ik wil een volgende stap zetten in de richting van het leven van mijn dromen!

De trainers

Joris-Swinkels

Joris Swinkels

Oprichter & Trainer

Vader van twee jongens, inspirator, mentor, coach, rebel en visionair in hart en nieren. Voldoening haalt hij uit anderen laten inzien hoe krachtig zij zijn. Wenst een wereld die hij met trots kan achterlaten aan zijn kinderen.

(zie mijn kennismakingsfilm)

Lees het verhaal van Joris
creative-consciousness-charles-ruiters

Charles Ruiters

Oprichter & Trainer

Helpt mensen om een leven vol leven te leven. Zet je in je kracht en brengt je opnieuw tot leven vanuit je essentie. Laat je energie weer stromen en hij zet je in beweging. Is getrouwd, vader van 3 kinderen en heeft een passie voor muziek en natuur (outdoor).

(zie mijn kennismakingsfilm)

Lees het verhaal van Charles
Annemieke van Zwol

Annemieke van Zwol

ACC Coach & Trainer

Inspireert anderen om op reis te gaan om de rugzak uit te pakken. Een reis langs inzichten en ontdekkingen, ambities en potentieel, grenzen en valkuilen, besluiten en acties, loslaten en integreren, liefde en geluk. Met als Doel: een inspirerend mooi leven….

Lees het verhaal van Mariëlle
marc-steinberg

Marc Steinberg

MCC Coach & Trainer

Heeft de trainingen van Creative Consciousness gecreeerd. Is een ingetogen en wijze man, tegelijkertijd vol met leven en gepassioneerd. Hij weet je te raken en door-ziet razendsnel.

(zie mijn kennismakingsfilm)

Ilse de Vos

Ilse De Vos

ACC Coach & Trainer

Weet je echt in je hart te raken, klein van stuk maar groots als mens, vol ervaringen uit haar eigen leven die ze inbrengt in de trainingen. Getrouwd, onderneemster en moeder van twee kinderen. Wil oprecht het beste in de ander naar boven halen.

Veelgestelde vragen

Laatste blogs

Polariserende interacties

Wie leest ze niet.. De polariserende verhaallijnen op LinkedIn en andere social media.   Verharding. De communicatie is aan het verharden. Er is angst, verwarring,

Lees meer

Kracht versus Macht

“Zij die geen kracht hebben, zullen macht gebruiken”. Kracht is jezelf uiten en mensen reageren daarop. Macht is het manipuleren van mensen om ze te

Lees meer

COACHEN VERSUS HELPEN

Mensen leren door middel van twee drijvende krachten: inspiratie of wanhoop. De meeste mensen blijven liefst in hun comfortzone zitten en worden zelden geïnspireerd om

Lees meer

CONTACT

Edith profile picture

Eerst even contact voordat je deelneemt aan de Bewust Leven 1? Mail of maak hier een bel afspraak met Edith voor een gratis intakegesprek.