Ik neem mensen aan op ‘attitude’ en train ze op ‘skills’.

Door Joris Swinkels 5 november 2018

Luister naar de Podcast waarin Jordi Somers verteld hoe hij vanuit een leven van ‘lang leve de lol’ via marktkoopman en het beste cruiseschip ter wereld, marketing directeur van het grootste skigebied in Noorwegen werd en daarna zijn opgedane kennis recyclede als hoofd sales in een commercieel internationaal verkoopbedrijf.

De Master 1 heeft een interesse doen ontwaken in persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling. Hij gebruikt zijn interesse in persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn nu eigenlijk als ‘entert(r)ainment’ als vervanging van televisie kijken. Vraagstukken uit de antropologie, waarom hebben wij emoties e.a. kunnen hem nu dagen bezighouden.

Hij heeft ondertussen de hele wereld gezien, woont nog steeds in Noorwegen en ziet zijn kinderen als grootste beïnvloeders van zijn koers. Het belangrijkste wat hij ze mee wilt geven is ‘bewuste keuzes maken’. Ook leuk om te weten is dat Jordi zijn kinderen support in het aanleren van hun zelfredzaamheid doordat ze bij hem op sollicitatie gesprek komen voor de ‘baantjes’ in en rondom het huis. Inmiddels zijn twee van de drie kinderen ook al een keer ontslagen;-)

Voor het hele verhaal luister hier naar Podcast via Soundcloud, iTunes of Spotify.

      

 

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen