Marianne van Wetter in Podcast BUBBELS over haar avontuur met Mountain Child Care Nepal

Door Joris Swinkels 24 mei 2019

Tijdens haar promotieonderzoek als biologe, begon Marianne van Wetter groepen rond te leiden in de Himalaya’s. Deze ervaring gebruikte ze later als logistiek coördinator tijdens missies van Artsen Zonder Grenzen. In 2001 begon ze haar eigen bedrijf als organisatiecoach, om mensen te inspireren keuzes te maken voor wat ze werkelijk van waarde vinden. Samen met haar man Mark zetten ze Mountain Child Care op en afgelopen jaar mocht een van haar medewerkers de Creative Consciousness Coach opleiding volgen.

  of via Youtube

 

Marianne en haar man Mark geloven dat iedereen een bijzonder talent heeft, of talenten. Het ondersteunen van ouderloze Nepalese jongeren om hun eigen talent(en) te herkennen en verder te ontwikkelen, vergroot hun toekomstkansen.

Vanuit deze basisgedachten ontwikkelden Mark en Marianne Mountain Child Care, een innovatieve Nederlandse NGO, gefinancierd door Nederlandse sponsoren en Nederlandse en Nepalese bedrijven. Mountain Child Care biedt maatwerk 6-daagse QuestTreks® aan voor Nepalese jongeren zonder ouders of voor tieners die jaren op straat hebben geleefd en zich hebben aangesloten bij een straatjongerenorganisatie. Het gaat om jongeren in de leeftijdsgroep 16 t/m 23 jaar die leven in de twee grootste steden van Nepal: Kathmandu en Pokhara. De QuestTrek® vormt samen met het na-traject, de QuestTribes, een persoonlijk leiderschapsprogramma. Het doel is deze jongeren meer zelfvertrouwen te laten ontwikkelen en ze voor te bereiden om pro-actief en zelfstandig in het leven te staan wanneer ze het kinderhuis verlaten.

Luister de Podcast voor het hele verhaal. En wil je meer weten over Marianne of Mountain Child Care klik dan hier voor hun website.

Deel deze pagina ook met je vrienden die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling of mogelijk gebaat zijn bij deze inspiratie en bespreek samen de thema’s.

Podcasts kun je beluisteren via Podcast apps, Spotify, iTunes of Soundcloud, of via Youtube klik op de links of de iconen om bij de Podcasts uit te komen.

Veel plezier.

Joris

      

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris, de host van Podcast BUBBELS, veel mensen naar een nieuw niveau van leven. Een heldere toekomst, in je kracht en met volledige vrijheid. Mocht jij ook toe zijn aan een volgende stap in je zakelijke of privé leven overweeg dan om deel te nemen aan de 4 daagse Master 1 en til jezelf, je leven en je business naar het volgende niveau. Nog niet zeker of 4 dagen investeren in jezelf een goede keuze is, boek dan hier eerst een kennismaking met Joris om te zien welke stap jou gaat helpen.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen