Michel Schreuders in Podcast BUBBELS over zijn toonaangevende horeca ondernemingen Werelds

Door Joris Swinkels 17 februari 2019

Michel Schreuders in Podcast BUBBELS over ondernemen en persoonlijke ontwikkeling.

  

 

Michel was er al vroeg bij als ondernemer!

Met 5 verschillende top horeca zaken is de 47-jarige Michel Schreuders een ondernemer pur sang te noemen. Hij startte al op zijn 20e met zijn eerste onderneming en inmiddels heeft hij meer dan 80 man personeel rondlopen. Op 12-jarige leeftijd liep hij al met een kruiwagen vol hout om te kijken waar hij hout kon verkopen in de buurt. Nee, van werken is Michel niet vies. Een van de mooiste zaken die hij gestart heeft is Werelds aan het Strand, een prijswinnende strandtent in Ouddorp waar in de zomer gerust 1000 mensen per dag te gast zijn.

Zijn passie is mensen blij maken, en dat is dan ook wat hij doet.

Hij noemt zichzelf soms een ‘azijn zeiker’ en een ander zou het perfectionist noemen, maar als je iets doet dan doe je het goed is zijn motto!

Zorg voor de juiste mensen om je heen, goede sparringspartners, commissarissen en coaches: een noodzaak om als ondernemer op zijn niveau te functioneren. Zijn eerste concept deed hij middels ‘obligaties’ a la carte. Luister de Podcast voor het hele verhaal.

Deel deze pagina ook met je vrienden die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling of mogelijk gebaat zijn bij deze inspiratie en bespreek samen de thema’s.

Podcasts kun je beluisteren via Podcast apps, Spotify, iTunes of Soundcloud, klik op de links of de iconen om bij de Podcasts uit te komen.

Veel plezier.

Joris

      

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris, de host van Podcast BUBBELS, veel mensen naar een nieuw niveau van leven. Een heldere toekomst, in je kracht en met volledige vrijheid. Mocht jij ook toe zijn aan een volgende stap in je zakelijke of privé leven overweeg dan om deel te nemen aan de 4 daagse Master 1 en til jezelf, je leven en je business naar het volgende niveau. Nog niet zeker of 4 dagen investeren in jezelf een goede keuze is, boek dan hier eerst een kennismaking met Joris om te zien welke stap jou gaat helpen.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen