Mijn ouders volgen hun dromen

Door Joris Swinkels 3 juli 2019

Waar ben je trots op? Op mijn ouder, want die volgen hun dromen. Dat was het antwoord van een van de dochters van Ron en Sandra van Caris Campers.

  of via Youtube

 

Ze hebben hun leven volledig omgegooid afgelopen jaren en zijn inderdaad hun dromen gaan leven. Ze bouwen nu o.a. Campers. En niet zomaar Campers, nee geen huis op wielen maar een Thuis op wielen.

Campers bouwen is voor Ron met al zijn creativiteit en vakmanschap een soort meditatie. Ik noem het bouwen op zijn manier dan ook ZEN-bouwen en dat voel je als er in zit. Sandra maakt van elke Caris Camper een uniek thuis tot in detail en daarmee zijn hun Campers een beleving op zich. Luister in de Podcast naar het verhaal van Ron, naar de pieken en dalen als je alle zekerheden opgeeft en je dromen gaat volgen.

Ook op het gebied van bewust leven en bewuste voeding zijn ze bijzonder, hoor ook hoe minimale middelen geen beperking hoeven te zijn om super natuurlijk en gezond te eten, al was dat slechts een zijspoortje in de Podcast.

De opname staat ook volledig op Youtube als je de Camper waarin we de Podcast hebben opgenomen ook graag wilt zien.

 

Al met al weer een inspirerende Podcast, dus luister (of kijk) snel.

 

Voor contact of camper huur  Caris Camper of zie hun website.

 

Bekijk nu de Youtube opname of beluister de Podcast voor dit inspirerende verhaal.

Deel deze pagina ook met je vrienden die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling of mogelijk gebaat zijn bij deze inspiratie en bespreek samen de thema’s.

Podcasts kun je beluisteren via Podcast apps, Spotify, iTunes of Soundcloud, klik op de links of de iconen om bij de Podcasts uit te komen.

Veel plezier.

Joris

      

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris, de host van Podcast BUBBELS, veel mensen naar een nieuw niveau van leven. Een heldere toekomst, in je kracht en met volledige vrijheid. Mocht jij ook toe zijn aan een volgende stap in je zakelijke of privé leven overweeg dan om deel te nemen aan de 4 daagse ‘Conscious Living 1’ (voorheen Master 1) en til jezelf, je leven en je business naar het volgende niveau. Nog niet zeker of 4 dagen investeren in jezelf een goede keuze is, boek dan hier eerst een kennismaking met Joris om te zien welke stap jou gaat helpen.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen