Nieuws December 2017

Door Nathalie Willems 21 december 2017

Jullie hebben het waarschijnlijk al wel ergens opgepikt maar in 2018 gaat er het nodige veranderen binnen Creative Consciousness. De feedback die we van jullie, onze deelnemers, de afgelopen jaren mochten ontvangen, leidde niet alleen tot het verbeteren van ons aanbod maar zelfs tot een geheel nieuwe training!

Daarom staat deze nieuwsbrief en de komende nieuwsbrieven geheel in het teken van ons vernieuwde trainings- en opleidingsprogramma.

Wat moet je weten?

Master 1 blijft onze toegangspoort naar bewustwording; de start van de reis in de wereld van CC waarin je dankzij het WBA-systeem zelf bepaalt hoeveel waarde de training je heeft gebracht.

Na Master 1 zal je voortaan kunnen kiezen voor 2 mogelijke vervolgroutes.

Ga je linksaf, dan kies je voor het persoonlijke ontwikkeling traject.

Ga je rechtsaf, dan kies je voor de coaching route.

Er is dus vanaf 2018 een duidelijke scheiding gekomen tussen de trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling & effectiviteit en de trainingen waarbij coaching en coachende communicatie centraal staan.

Gecertificeerd Consciousness Coach

Het Diploma voor Professionele Coaching (DPC) zal vanaf 2018 bestaan uit de Master 1 gevolgd door drie modules van vier dagen, in totaal dus 16 dagen.

Iedereen die de DPC route doet (geaccrediteerd door de ICF) zal de optie hebben om het door het ICF geaccrediteerd examen te behalen en daarmee toegang te krijgen tot registratie bij de ICF.

Door het duidelijke positioneren van de DPC route, is de Master 2 training  geheel vernieuwd.  Alle coaching elementen zijn er nu uit en de focus ligt op jij in relatie tot de ander.

Internationale première: Master 2

Voor de internationale première van onze nieuwe Master 2 slaan CCNL en CCBE de handen in mekaar. Wij nodigen je dan ook graag uit voor deze première, die van donderdag 22 maart tot en met zondag 25 maart 2018 in Leuven (België) zal plaats vinden.

Diegenen die de Master 2 reeds eerder hebben gedaan, krijgen de mogelijkheid om tegen de zeer aantrekkelijke review prijs deel te nemen. Voor 650 euro (incl. Btw) boek je een all-in deelname, incl. overnachtingen, ontbijt, lunch en diner. Indien je je bovendien in december registreert, ontvang je een vroegboekkorting van 50 euro, waarbij je het bedrag in twee termijnen mag betalen indien je dat wenst.

JA IK WIL

In de volgende nieuwsbrief meer informatie over de veranderingen!

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen