Nivo 5 van Bewustzijn: AUTHENTICITEIT

Door Creative Consciousness 19 november 2018

Focus: de betekenis vinden van/in je bestaan

Gedreven door: integriteit, authenticiteit, eerlijkheid, creativiteit, passie

Angsten: niet echt zijn, tijd verspillen, een zinloos leven leiden

Reactie context: de leiding nemen, overnemen

Creatie context: liefde, waarheid geven, aanwezigheid geven, diepte geven

 

Je staat van bewustzijn bevindt zich op een niveau dat je in staat stelt om niet alleen jezelf te voelen, maar ook de wereld waarin je leeft. Je ervaart een roeping om een ​​verschil te maken. Je voelt dat je iets in jezelf hebt dat een geschenk is voor de wereld. En je voelt vaak de pijn van niet weten hoe je dit geschenk moet uitdrukken.

 

Liefde is je morele standaard. De vraag die je dagelijks kan ondersteunen, is: “Wat zou liefde doen?”. Je hebt een niveau van mededogen ontwikkeld dat een wereldwijd bruikbare vaardigheid is geworden en kan worden uitgebreid naar anderen.

Klik hier voor all 7 nivo’s van de bewustzijn quotient test

Grootste uitdaging: Om de uiterlijke en de innerlijke wereld te verenigen. Je lijdt door de vele keren dat je een tweespalt ervaart tussen wat je denkt en voelt en je externe realiteit. Alleen op momenten van authenticiteit voel je gemoedsrust en een verbinding met je essentie.
​​​​​​​

Onze coaching vraag voor jou: “Wat zou ik uitdrukken als ik geen grenzen en geen angsten had?”


Je mantra: “Ik ben echt”

 

Een van de kernprincipes van de Creative Consciousness®-leringen – zoals onderwezen in onze “Master 1” -training – zegt dat innerlijk en uiterlijk al altijd synchroon lopen, maar meestal niet synchroon lopen met onze essentie. Totdat onze essentie wordt erkend en geaccepteerd, blijft het conflict tussen de innerlijke en de uiterlijke. Master 1 is een gelegenheid om je essentie te ervaren.

 

Meer weten? Klik hier (link) voor meer informatie over hoe je kunt starten met
JE REIS  en schrijf je in voor de impactvolle vierdaagse training Master 1
mind-blowing 4-day transformational Master 1 trainings 

 

consciousness test

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen