Nivo 6 van Bewustzijn: HOLISTISCH VERANDERAAR

Door Creative Consciousness 19 november 2018

Focus: een holistisch doel hebben

Gedreven door: empathie, allianties, intuïtie, mentorschap en focus op welzijn (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel), zorgzaam voor de mensheid en de planeet

Angsten: niet het essentiële doen

Reactie context: verantwoordelijkheid nemen

Creatie context: kracht geven, liefde geven, echt zijn

 

Je bewustzijn is geëvolueerd tot een punt waarop je de actualisatie van je gevoel van doel herkent. Op dit niveau van bewustzijn is de inherente waarde van alle mensen en alle niveaus van bewustzijn duidelijk geworden. De verschillende opvattingen, benaderingen en overwegingen van alle voorgaande niveaus van bewustzijn worden gezien als harmonieus en niet als concurrerend. Je ervaart een nieuw niveau van onvoorwaardelijke vreugde, vrijheid en dankbaarheid.

Klik hier voor de 7 nivo’s van de bewustzijn quotient test   

Grootste uitdaging: 

Je probleem is dat maar een enkeling zich op hetzelfde bewustzijnsniveau bevindt als jij; als gevolg daarvan worstel je met 80% van de wereldbevolking met een bekrompen geest. Je wordt uitgedaagd om niet alleen authentiek te zijn in jezelf, maar ook in de wereld. De definitie van authenticiteit wordt uitgebreid buiten je verstand als je kijkt vanuit het perspectief van het geheel.

Onze coaching vraag voor jou: “Hoe kan ik onbeperkte aanwezigheid en verbinding toestaan?”


Je mantra: “Ik ben alles”

Een van de kernprincipes van de Creative Consciousness®-leringen – zoals onderwezen in onze “Master 1” -training – maakt het oude gezegde dat het geheel meer is dan de som van alle delen een ervaring uit de eerste hand, die je in staat stelt om dat te vertalen principe in holistische acties omwille van het geheel.

Meer weten? Klik hier (link) voor meer informatie over hoe je kunt starten met
JE REIS  en registreer je voor de impactvolle vierdaagse training Master 1
mind-blowing 4-day transformational Master 1 trainings 

 

consciousness test

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen