nivo 7 van Bewustzijn: TRANSCENDENTIE

Door Creative Consciousness 19 november 2018

Focus: dienstbaar zijn

Gedreven door: bevrijding, dansen in het hier en nu, spontaniteit, mededogen, nederigheid, viering

Angsten: niet van toepassing

Reactie context: niet meer van toepassinge

Creatie context: liefde geven, licht geven, ruimte geven

Op dit niveau van bewustzijn komt een gevoel van de goddelijkheid van alle dingen naar voren. Jij bent het eerste niveau dat niet vecht met andere niveaus van bewustzijn. Je gelooft dat elk niveau zijn reden heeft om te zijn en je ziet waarde in elk en een van hen. Je bent niet-manipulatief en je hoeft mensen niet te dwingen te zijn wat ze niet zijn.

Je vermogen om waar te nemen is verschoven van de harmonische interactie van ongelijksoortige delen naar een holistische kijk op de hele werkelijkheid. Alle delen van het universum worden gezien als een organisch geheel dat zichzelf op onbegrensde manieren uitdrukt.

 

Klik hier voor alle 7 nivo’s van de bewustzijn quotient test

 

Grootste uitdaging:

Je wordt nu uitgedaagd om het hoofd te bieden aan de diepste niveaus van gehechtheid: gehechtheid aan het maken van een verschil, gehechtheid aan het licht, gehechtheid aan goed doen. Het loslaten van de vuurtorens die je hele weg begeleidden, is misschien wel het moeilijkste dat je ooit hebt aangenomen; en toch is het het enige dat je nog steeds bindt aan je “verlichte identiteit”.

 

Onze coaching vraag voor jou: “Wat moet ik toelaten ​​om op te lossen in onvoorwaardelijk vertrouwen?”


Je mantra: “Ik ben licht”

 

Een van de kernprincipes van de Creative Consciousness®-leringen – zoals beschreven in onze “Master 1” -training – wijst erop dat alles wat uit een concept komt (misschien wel het meest fantastische en heilzame concept ter wereld) toch een concept is. Waar concepten leven, zit in de geest. De bevrijding die het hart en de ziel van een mens zoekt, gaat de geest te boven. En het is ‘voorbij de geest’ dat is de essentie van onze leringen.

Meer weten? Klik hier (link) voor meer informatie over het starten van
JE REIS  en registreer je voor de impactvolle vierdaagse Master 1 training.
mind-blowing 4-day transformational Master 1 trainings 

consciousness test

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen