Officier van justitie Pascale Bruinen besluit haar schrijvershart te volgen

Door Joris Swinkels 28 juli 2019

Pascale Bruinen is schrijver en spreker. Op 1 januari 2016 gaf zij na achttien jaar haar baan als officier van justitie op om haar schrijvershart te volgen. Haar onderwerpen zijn de kracht van de menselijke geest, de mind-body-spirit connectie en zelfheling waarbij haar focus ligt op hoe je je bewustzijn kunt inzetten om je gezondheid en leven zo positief mogelijk sturing te geven. Deze keer was ze te gast in Podcast BUBBELS

  of via Youtube

 

Verbindende schakel tussen hoofd en hart

Als voormalig officier van justitie is Pascale de perfecte verbindende schakel tussen de wereld van de ratio (het hoofd) en de wereld waar alle magie plaatsvindt (het hart). Niet voor niets luidt haar slogan op haar website Feet on the ground, eyes on the stars. Pascale brengt deze niet alledaagse materie op geheel eigen wijze onder de aandacht: fris, niet zweverig en vaak met de nodige humor.

Schrijver

Inmiddels is ze auteur van twee boeken. Haar debuut, Mijn Eerste Lijk Is Gelukkig Vers (De Fontein, 2015) gaat over haar bewogen leven als openbaar aanklager en biedt een zeer persoonlijk inkijkje in dit mooie maar zware vak. Vanwege haar in de juridische wereld ongekende openheid werd zij door Harper’s Bazaar genomineerd voor de ‘Woman of the Year 2015 Award’. Haar tweede boek, Het Jaar van de Uil, (Kosmos, 2016) beschrijft hoe zij na haar vaders dood door een intense spirituele ervaring transformeerde van officier van justitie naar schrijver, een reis van het hoofd naar het hart.

Van 2012 tot 2016 schreef Pascale een wekelijkse column over haar werk als aanklager in het Algemeen Dagblad. Ook schreef ze artikelen voor Fabulous Mama Magazine en Inspirerend Leven.nl. en heeft ze onder meer gewerkt voor Chapeau Magazine en Mediahuis Limburg. Haar artikelen worden regelmatig gepubliceerd in De Limburger. Op haar website blogt ze over welzijn en over hoe je dromen werkelijkheid kunt maken, soms ook in de vorm van een interview met spraakmakende mensen.

Spreker

Pascale verzorgt ook lezingen en workshops (zowel groepsworkshops als individuele Mind Boost Sessies) omdat ze niets zo mooi vindt als mensen te inspireren om hun hart te volgen en het beste uit hun leven te halen. Dat doet ze zelf immers ook. Want Pascale’s credo is dat je in het leven alles moet doen waarvan je ogen gaan sprankelen.

Niet alleen durven dromen, maar dóen!

Veel mensen dromen over een nieuwe baan, een wereldreis of het starten van een eigen bedrijf. Voor het merendeel blijft het daar echter bij omdat ze niet in actie durven komen. Negatieve gedachtepatronen, angsten en beperkende overtuigingen versperren hen de weg. Omdat Pascale wel een drastische carrièreswitch heeft durven maken weet ze inmiddels als geen ander hoe je die verlammende angsten (ja, die had zij ook!) kunt overstijgen om je droom te bereiken.  Daar wil ze jou met praktische tips en tools graag bij helpen.

De opname van de Podcast staat ook volledig op Youtube.

 

Al met al weer een inspirerende Podcast, dus luister (of kijk) snel.

 

Voor contact met Pascale zie haar website of volg haar op Instagram.

Bekijk nu de Youtube opname of beluister de Podcast voor dit inspirerende verhaal.

Deel deze pagina ook met je vrienden die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling of mogelijk gebaat zijn bij deze inspiratie en bespreek samen de thema’s.

Podcasts kun je beluisteren via Podcast apps, Spotify, iTunes of Soundcloud, klik op de links of de iconen om bij de Podcasts uit te komen.

Veel plezier.

Joris

      

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris, de host van Podcast BUBBELS, veel mensen naar een nieuw niveau van leven. Een heldere toekomst, in je kracht en met volledige vrijheid. Mocht jij ook toe zijn aan een volgende stap in je zakelijke of privé leven overweeg dan om deel te nemen aan de 4 daagse ‘Conscious Living 1’ (voorheen Master 1) en til jezelf, je leven en je business naar het volgende niveau. Nog niet zeker of 4 dagen investeren in jezelf een goede keuze is, boek dan hier eerst een kennismaking met Joris om te zien welke stap jou gaat helpen.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen