Ontspannen groeien door Podcast: BUBBELS

Door Joris Swinkels 14 november 2018

Wat doe jij als je in de auto zit? Als je met de trein reist? Als je thuis even niks te doen hebt of even wilt ontspannen?

Waarom luister je niet naar een BUBBELS Podcast 30-50 minuten vitamine voor groei en transformatie.

 

Radio is uit – Podcast is in.

 

De afgelopen 10 jaar ben ik door het geven van onze tranformationele trainingen en coach opleiding met zoveel mooie mensen in aanraking gekomen. Ik voel de behoefte om al deze inspirerende verhalen van al deze mensen te gaan delen met jullie. Samen groeien naar een ‘fucking leuk leven’ ! Ik ontvang elke week iemand uit het Creative Consciousness netwerk die iets bijzonders te delen heeft, mooie inzichten, transformationele verhalen, doorbraken, gebarste ‘bubbels’, tips voor geluk, succes en bewust leven, en ga zo verder.

Zo luister je jezelf op een ontspannen manier naar groei en ontwikkeling.

 

Luister WANNEER jij wilt, WAAR jij wilt, naar WAT jij wilt.

 

Deel deze pagina ook met je vrienden die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling en bespreek samen de thema’s.

Podcasts kun je beluisteren via Podcast apps, Spotify, iTunes, klik hieronder op de iconen om bij de Podcasts uit te komen.

Veel plezier.

Joris

      

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris vele professionals met ‘awakening’ in de trainingen, stap 1 is het bewustworden van je aangeleerde ‘conditionering’, gaan zien wat je nu nog niet ziet, en het ‘loskomen’ hiervan. Stap 2 is inzicht hoe je psyche deze conditioneringen ontwikkeld. Stap 3 is ‘hoe’ dit zelfde mechanisme te gebruiken voor persoonlijke groei. Mocht jij als professional ook interesse hebben in zo’n proces, boek dan hier eerst een intake sessie met Joris om te zien of het iets voor je is.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen