Patrick Kicken: liefde en geluk haal je niet uit de wereld maar moet je meebrengen

Door Joris Swinkels 14 oktober 2019

De stem van Patrick kende ik natuurlijk al lang van radio Veronica. En nu zat hij tegenover me in de BUBBELS Podcast. Hij is Radio DJ, auteur van 5 boeken, columnist en als één van de eerste in Nederland host hij Podcasts waaronder ‘Leven zonder stress’ en ‘Praten over bewustzijn’.

  of via Youtube

 

In de Podcast spreken we over non-dualiteit en hoe dit spirituele pad zijn leven gered heeft maar eigenlijk ook de start was van het einde van zijn radio carrière. Verder spreken we over zijn laatste boek ‘Leven zonder stress’, de lessen uit zijn 2 burnouts, spiritualiteit als medicijn en nog veel meer. Luister en laat je inspireren!

Voor meer info over Patrick, klik hier.

 

Bekijk nu de Youtube opname of beluister de Podcast voor dit inspirerende verhaal.

Deel deze pagina ook met je vrienden die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling of mogelijk gebaat zijn bij deze inspiratie en bespreek samen de thema’s.

Podcasts kun je beluisteren via Podcast apps, Spotify, iTunes of Soundcloud, klik op de links of de iconen om bij de Podcasts uit te komen.

Veel plezier.

Joris

      

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris, de host van Podcast BUBBELS, veel mensen naar een nieuw niveau van leven. Een heldere toekomst, in je kracht en met volledige vrijheid. Mocht jij ook toe zijn aan een volgende stap in je zakelijke of privé leven overweeg dan om deel te nemen aan de 4 daagse ‘Conscious Living 1’ (voorheen Master 1) en til jezelf, je leven en je business naar het volgende niveau. Nog niet zeker of 4 dagen investeren in jezelf een goede keuze is, boek dan hier eerst een kennismaking met Joris om te zien welke stap jou gaat helpen.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Coach in het licht: Judith Un – Consciousness Coach

Door Creative Consciousness 1 september 2020

Verder lezen