Rijk worden door SENSUALITEIT

Door Marc Steinberg 17 juli 2018

De meeste mensen verlangen ernaar rijk te worden –  tenminste, als ze niet volledig zijn in beslag genomen door overleven. Wanneer we hopen geld op onze bankrekening hebben staan, ervaren we meer mogelijkheden en vrijheid. Hoe we onze keuzevrijheid en mogelijkheden definiëren heeft te maken met onze innerlijke associaties, zeker wel, maar de meesten zouden wel zeggen dat geld in overvloed hebben daarbij helpt. Toch zeker in de sociale en economische structuur van onze wereld vandaag.

Of je nu je geld gebruikt op een manier die in lijn is met je ziel en met de waarden van je hart is een ander onderwerp, daarover schrijf ik een andere keer een blog. Wat ik vandaag met je wil delen is hoe je je kracht om geld te manifesteren in je leven enorm kan verhogen.

Ik wil je vertellen over de kracht van sensualiteit om je te helpen financiële overvloed te manifesteren. Kort samengevat: hoe sensueler je kan zijn, hoe groter de kans dat je kan manifesteren wat je wil. Hoezo dan?

Sensueel zijn betekent present zijn voor je zintuigen en ze volledig ingeschakeld hebben.

Kan je je herinneren hoe het voelde toen je in een verhoogde staat van levendigheid was? Misschien was je bij de oceaan, of je was aan het wandelen in een bos. Je zag hoe het zonlicht zijn weg vond tussen de takken en op duizenden manieren met de bladeren speelde, je kon de lucht bijna proeven, je voelde je hart zingen en je lichaam opleven. Of je knielde bij een klein beekje – ver weg in de bergen – en je maakte een kommetje met je handen dat je vulde met dat frisse, onschuldige water dat zo helder was dat je het niet kon geloven, en je liet het langzaam binnenglippen.

De meeste mensen hebben onze huidige collectieve attitude overgenomen die alle aandacht op de toekomst houdt, op de uitkomst van de realiteit, niet op de realiteit zoals die is op eender welk moment. In de mate waarin je in de toekomst leeft, mis je levendigheid, want levendigheid bestaat alleen Hier en Nu. Levendigheid is in de maaltijd die voor je neus staat, in de persoon die naast je zit, in je eigen ademhaling.

Ben je present?

Wanneer je present bent, moet je opnieuw de kunst gaan leren van het “openstellen”, je openstellen voor wat is, niet voor wat wel of niet zou moeten zijn. Nee, voor wat is. Je openstellen betekent dat je alle weerstand opgeeft tegen wat is en dat je de afstand verwijdert die je gebruikelijke manier van zijn creëert.

Dàn word je sensueel. Je zintuigen worden als bloemen die hun hoofd oprichten wanneer het zonlicht hen aanraakt.

In die staat kan je niet anders dan vreugdevol zijn, licht, dankbaar, speels, expansief. En dit zijn net de kwaliteiten die je toestaan om vanuit het kwantumveld van bewustzijn die realiteiten naar je toe te halen die je verlangt te manifesteren.

Je zal het erg moeilijk hebben om nieuwe of betere realiteiten te manifesteren wanneer je maar half leeft, of knorrig en miserabel bent, zelfs wanneer je al je manifestatiemeditaties does.

Wees relaxter!

In de dimensie van het ongemanifesteerde, het land van mogelijkheden,  bestaat alles wat je verlangt als een mogelijkheid. Er zijn geen stopborden als het gaat om creatie. Het is allemaal van jou, het hoort van nature bij je wezen. Maar je moet je op dezelfde frequentie bevinden, op hetzelfde trillingsniveau van deze realiteiten, om ze van mogelijkheid naar werkelijkheid te doen komen.

En de shift maken naar een sensueel wezen zijn, met een sensuele levensstijl, is een van de snelste manieren om je energie zodanig te verhogen dat je dromen kunnen worden overgezonden naar het bewustzijnsveld van waaruit ze naar je terug kunnen komen als jouw realiteit.

Hier zijn 5 tips om mee aan de slag te gaan:

  1. GA LANGZAMER. Wees ervan overtuigd dat je tijd hebt.
  2. SCHENK AANDACHT aan details en ga op verkenning, op ontdekking.
  3. STEL JE OPEN voor wat is.
  4. Wijd je levensstijl aan SENSUALITEIT.
  5. Oefen om je ZINTUIGEN WEER WAKKER TE MAKEN.

Doe nu je geldmeditaties, je visualisaties van rijkdom, je rituelen voor overvloed. En neem het van me aan: schaarste is een leugen. Er ligt zoveel overvloed in de dimensie van mogelijkheden die nog niet is opgeëist, JIJ moet die daar enkel AAN HET LICHT BRENGEN.

 

Met liefde, Marc

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen