Al 30 jaar ondernemer met een vooruitstrevende authentieke kind visie

Door Joris Swinkels 9 november 2018

Luister naar de Podcast met Rob Doornenbal, generalist en ondernemer pur sang. Als ondernemer heeft Rob verschillende bedrijven opgezet, een reclame- en communicatiebureau, een vastgoedbedrijf, een topsportorganisatie en kinderopvang in verschillende varianten. Kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en intermediair van nannies met in de hoogtijddagen meer dan 500 nannies. De laatste jaren richt hij zicht op de kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang waarbij de focus van de dienstverlening niet meer ligt op omvang groei maar het ontwikkelen van authentieke opvoeders.

Hij heeft een uitgesproken mening over de rol van bewustzijn in het persoonlijke groeiproces van authentieke opvoeders. Hij faciliteert de Creative Consciousness Masters voor iedere medewerker die openstaat voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Ondertussen heeft de helft van zijn medewerkers wel één of meerdere Masters gevolgd.

Zelf maakte hij 8 jaar geleden kennis met de Masters en kwam er achter dat hij dromen najoeg die eigenlijk niet in lijn waren met zijn primaire waarden in het leven. Nu voelt hij dat zijn keuzes en het leven dat hij leidt veel authentieker zijn dan 10 jaar geleden. Ook is zijn definitie van succes door de Masters veranderd en leeft hij veel meer vanuit zichzelf. Zijn grotere missie is het bij elkaar brengen van (organisaties van) authentieke opvoeders gebaseerd op een vooruitstrevende authentieke kindvisie. Zijn stelling is dat we als opvoeders mogen groeien van ‘human-doing’ naar ‘human-being’. Wie ben jij als opvoeder? Luister naar zijn inspirerend verhaal.

Voor het hele verhaal luister hier naar Podcast via Soundcloud, iTunes of Spotify.

      

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris vele professionals met ‘awakening’ in de trainingen, stap 1 is het bewustworden van je aangeleerde ‘conditionering’, gaan zien wat je nu nog niet ziet, en het ‘loskomen’ hiervan. Stap 2 is inzicht hoe je psyche deze conditioneringen ontwikkeld. Stap 3 is ‘hoe’ dit zelfde mechanisme te gebruiken voor persoonlijke groei. Mocht jij als professional ook interesse hebben in zo’n proces boek dan hier eerst een intake sessie met Joris om te zien of het iets voor je is.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen