Robin Smeets in Podcast BUBBELS over zijn passie voor obstacle runs en ondernemen

Door Joris Swinkels 26 februari 2019

Robin Smeets in Podcast BUBBELS over groeien, persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen aangaan.

  

 

Robin maakte de shift van zekerheid naar ondernemerschap.

Zijn eerste bedrijf had hij al op zijn 18e levensjaar, m.a.w. Robin had het ondernemen al vroeg in zijn systeem zitten.Toen hem op 26 jarige leefdtijd een pand ter overname werd aangeboden met een sportcentra was het de kans om zijn passies voor sport en ondernemen samen te brengen. Het duurde nog even voor hij zijn inspirerende recruitmentbaan bij Philips durfde op te zeggen en zich volledig op het ondernemen te storten.

Ik starte met het investeren in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.

Hij werkte aan zichzelf door onder andere hulp te vragen aan andere meer ervaren ondernemers. Mentoren, businesscoaches en zijn vriendenkring brachten hem naar een hoger niveau van ondernemen. Hij overwon zijn onzekerheden en gaf vorm aan een mooie toekomstvisie. Verbonden aan deze visie en met de support van businesscoaching maakte hij de keuze en sprong in het diepe.

Luister de Podcast voor het hele verhaal.

Deel deze pagina ook met je vrienden die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling of mogelijk gebaat zijn bij deze inspiratie en bespreek samen de thema’s.

Podcasts kun je beluisteren via Podcast apps, Spotify, iTunes of Soundcloud, klik op de links of de iconen om bij de Podcasts uit te komen.

Veel plezier.

Joris

      

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris, de host van Podcast BUBBELS, veel mensen naar een nieuw niveau van leven. Een heldere toekomst, in je kracht en met volledige vrijheid. Mocht jij ook toe zijn aan een volgende stap in je zakelijke of privé leven overweeg dan om deel te nemen aan de 4 daagse Master 1 en til jezelf, je leven en je business naar het volgende niveau. Nog niet zeker of 4 dagen investeren in jezelf een goede keuze is, boek dan hier eerst een kennismaking met Joris om te zien welke stap jou gaat helpen.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen