Sjanett de Geus over hoe microdoseringen van psychedelica en een open relatie je transformatie support

Door Joris Swinkels 15 december 2019

Ze was verslaafd aan drugs, deed een universitaire studie, Nederlands en Europees kampioen kettlebell, en host van één van Nederlands populairste podcasts ‘De Transformatie Podcast‘. Sjanett de Geus walks the talk. Naast haar podcast is Sjanett directeur van de XII Waves Academy en spreekt graag over bewust leiderschap, mentale weerbaarheid en innerlijke kracht. Ze studeerde af aan de Research Master Behavioral Science van de Radboud Universiteit Nijmegen, maar is ondanks haar wetenschappelijke achtergrond het best te omschrijven als een autodidact met uiteenlopende interessegebieden zoals sociale psychologie, gedragsverandering, persoonlijke ontwikkeling en lifestyle design.

  of via Youtube

 

In de Podcast spreken we haar drugs periode en hoe ze daar uit kwam, en hoe ze jaren later specialist werd in het microdoseren van psychedelica. Ze is in of uit de derde grote transformatie periode in haar leven. Eerst zoeken, toen iemand worden in de academische wereld en vervolgens zien dat de ‘rat race’ ook niet is wat ze zocht. Nu doet ze aan bos baden, veel tijd voor zichzelf. Ook spreekt ze in de podcast openlijk over de mooie en uitdagende kanten van het leven in een open relatie.

Voor meer info over Sjanett, klik hier of volg haar op LinkedIn of Instagram.

 

Bekijk nu de Youtube opname of beluister de Podcast voor dit inspirerende verhaal.

Deel deze pagina ook met je vrienden die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling of mogelijk gebaat zijn bij deze inspiratie en bespreek samen de thema’s.

Podcasts kun je beluisteren via Podcast apps, Spotify, iTunes of Soundcloud, klik op de links of de iconen om bij de Podcasts uit te komen.

Veel plezier.

Joris

      of via Youtube

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris, de host van Podcast BUBBELS, veel mensen naar een nieuw level. Een heldere toekomst, in je kracht en met volledige vrijheid. Mocht jij ook toe zijn aan een volgende stap in je zakelijke of privé leven overweeg dan om deel te nemen aan de 4 daagse ‘Conscious Living 1’ (voorheen Master 1) en til jezelf, je leven en je business naar het volgende niveau. Nog niet zeker of 4 dagen investeren in jezelf een goede keuze is, boek dan hier eerst een kennismaking met Joris om te zien welke stap jou gaat helpen.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen