Triple your Business

Ondernemer en Business in 6 maanden op de kaart

arrow-down-gray

Business Support

Moet jij ook op vele vlakken het wiel zelf uit vinden? Je bent specialist in een bepaald gebied, je volgt je passie, je talent en bent voor jezelf begonnen. Maar dan begint het. Bij ondernemen horen veel dingen zoals: ondernemersplannen, marketing, sales, aquisitie, automatisering, websites etc. Vaak niet allemaal onderdelen waar ook je passie ligt. Wel?

Vertel me meer

Stel je voor dat je het grootste deel van deze zaken met deskundige creatieve business mentoren kunt opzetten? In 14 training & development dagen die in een tijdsbestek van 6 maanden plaatsvinden. Je business plannen, je tools en ook je ontwikkeling van de 'ondernemers vaardigheden'. Jij bent de basis van je toekomstig succes!

Inklappen

Meer daadkracht, betere keuzes

Het 'Triple Your Business programma' en 'mijn eerste 50k' werken 50% aan je business tools en 50% aan wie jij bent als ondernemer. Hoe ontwikkel je de vaardigheden en het lef die jou als ondernemer op de kaart zetten. Meer inzicht in hoe jij in elkaar zit zodat je daadkrachtiger keuzes kunt maken waardoor je succesvoller bent, in balans blijft en je bovendien ook nog gelukkiger voelt.

De succes formule

Het oerkrachtige business programma bestaat uit 6 maanden online Business Building support en 6 trainingsdagen die de ondernemer in volle kracht zetten en opleiden met benodigde ondernemers eigenschappen en vaardigheden. Je zult als ondernemer volledig in je kracht komen!

Stap 1 Ondernemer in volle kracht
Stap 2 Ondernemers vaardigheden
Stap 3 Business Essentials
Stap 4 Implementatie en support
Stap 5 Zelf groeiende systemen
Stap 6 Evaluatie en innovatie
Stap 7 Ontspan en laat groeien

 

Veelgestelde vragen

Samen sta je sterker

Het klinkt misschien raar, maar op het moment dat je je bewust wordt,  verandert je leven. De CC methode maakt inzichtelijk hoe en wanneer onbewuste momenten in jou plaats vinden. Door deze nieuwe inzichten ga je jezelf op een andere manier ervaren. Je leert op een andere manier te kijken naar het verhaal dat je jezelf hebt verteld en wie je in werkelijkheid bent.

Email

Wil je graag een volledig gespecificeerd overzicht van alle data en inhoud vraag dat dan hier op en we sturen het toe.

"mijn 1e 50K" programma

Neem deel aan het 6 maanden programma en zet jezelf als ondernemer en je business op de kaart

Gesprek

Wil je graag in een persoonlijk gesprek bekijken of het 3B programma bij jou en je onderneming past?

De business coach

Joris-Swinkels
Lees het verhaal van Joris

Joris Swinkels

Business mentor & Trainer

Ik ben vader van twee jongens, ondernemer, rebel en visionair in hart en nieren. Mijn passie is het opzetten en boosten van nieuwe ondernemingen. Voor mezelf heb ik dat reeds 6 keer mogen doen.

Lees het verhaal van Charles
Lees het verhaal van Mariëlle

Laatste blogs

Coach in het licht: Judith Un – Consciousness Coach

Mijn naam is Judith Adura Un – Van der Toorn, in ben een Consciousness Coach en mijn essentie is True Connexion, oftewel Echte Verbinding. Ik

Lees meer

Coach in het licht: Xavier Maassen – Ondernemer – Autocoureur – Coach

Ik ben Xavier Maassen, ondernemer, autocoureur en coach. Ik ben van jongs af actief in de autosport en heb altijd naar manieren gezocht om mezelf

Lees meer

Coach in het Licht: Lousanne van der Werf – Fysio- en coachpraktijk SENTIAS

Mijn naam is Lousanne van der Werf (36 jaar). Opgegroeid in het Arcen (Limburg). Op mijn 19de ben ik naar Eindhoven verhuisd voor de studie

Lees meer

Creative Consciousness werkte onder meer samen met:

ns
rabobank
unilever
tno
philips
mercedes

CONTACT

DSC00781

Eerst even contact ? Mail of bel Mariëlle voor vragen of een gratis intakegesprek.