Van MKB ondernemer naar High-end Business Coach

Door Joris Swinkels 2 januari 2019

In Podcast BUBBELS te gast: Linda Lex, samen met haar man voerde ze als tweede generatie meer dan 25 jaar het prijswinnende restaurant Da Gigi in Veenendaal. Tot het moment dat er door een intensieve ervaring iets in haar zei dat ze op moest gaan staan, aan haarzelf gaan werken en gaan doen waar ze voor geboren was.

High-end Business Coaching.

Ze begon te schrijven vanuit haar hart en haar blogs waren o.a. te lezen via ‘365 dagen succesvol’. Ze kwam met coaching in aanraking en koos Creative Consciousness als haar start. Gedurende de opleiding belde ze dagelijks haar man op om te vertellen dat ze er nog niet alles van snapte maar dat het zó gaaf was. Gedurende het proces begonnen vele kwartjes te vallen. Inmiddels enkele jaren later en verschillende top coaches verder is ze zelf een High-end Business Coach. Haar leven lijkt in geen enkele opzicht meer op haar oude leven en ook haar levensinstelling is totaal veranderd. De wereld ligt nu aan haar voeten.

Knop om.

Vanaf haar CC ervaring voelt het als ‘opnieuw geboren te zijn’, er is een knop omgezet, en die is nooit meer uit gegaan! Ze deelt haar kennis en inzichten o.a. via strategie sessies, een gratis e-book en binnenkort ook via een online programma. Volg haar via haar website.

Bekijk de Youtube opname of beluister de Podcast voor dit inspirerende verhaal.

Deel deze pagina ook met je vrienden die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling of mogelijk gebaat zijn bij deze inspiratie en bespreek samen de thema’s.

Podcasts kun je beluisteren via Podcast apps, Spotify, iTunes of Soundcloud, klik op de links of de iconen om bij de Podcasts uit te komen.

Veel plezier.

Joris

      

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris vele mensen naar een nieuw niveau van leven. Een heldere toekomst, in je kracht, volledige vrijheid. Mocht jij ook toe zijn aan een volgende stap in je zakelijke of private leven overweeg dan eens serieus om deel te nemen aan de 4 daagse Master 1 en til jezelf, je leven en je business naar het volgende niveau. Nog niet zeker of 4 dagen investeren in jezelf een goede keuze is, boek dan hier eerst een kennismaking met Joris om te zien welke stap jou gaat helpen.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen