Volgens welke wetten creëer jij jouw leven?

Door Joris Swinkels 1 juni 2017

Je relatie, je bedrijf, je geluk, je financiën, zijn allemaal onderhevig aan de wetten van creatie. Alles wat zich manifesteert in jouw leven volgt deze wetten van creatie. Hieronder staan 3 van de ‘7 gouden CC creatie regels uit Master 1 beschreven.

#1 Creëer wat je wilt eerst in je bewustzijn.

Er is bijna niets op deze wereld gecreëerd dat niet eerst een gedachte geweest is. Als Bartolomeo Cristofori di Francesco rond 1700 niet de gedachte gehad had om een mechaniek uit te vinden waarin hamertjes met toetsten bedient konden worden om zo snaren ‘aan te slaan’ dan had hij geen piano uitgevonden.   Alles wat jij in je leven hebt gecreëerd heb je eerst in je bewustzijn gecreëerd.

Clarity has no choice

Hoe helderder het in jouw bewustzijn is en hoe zekerder jij bent dat het er gaat komen hoe eerder je het in je leven zult vinden. Er zijn overigens ook nog 7 factoren die de energie of kracht achter jouw creaties bepalen.

#3 Creëer wat je wilt in taal.

Een stapje verder naar realiteit is het onder woorden brengen wat je wilt.   Het opschrijven of uitspreken welke realiteit je gaat creëren. Je voelt duidelijk het verschil tussen: ‘het zou fijn zijn als ik mijn soul-partner tegen zou komen’ of: ‘voor 31 december dit jaar ga ik mijn soul-partner tegenkomen!’   Hoe meer je je woorden formuleert als een belofte hoe meer kracht je creatie zal ervaren. Als je iets belooft ,wordt het ‘echt’.

Het blijven herhalen van deze creatie ‘taal’ vormt een overtuiging. Elke overtuiging die je hebt, is gevormd door je eigen geloof in de gedachten die je had. Ook al is de overtuiging door iemand anders aan je verteld, dan nog heb je zelf besloten dat het waar was.

Je overtuigingen bepalen welke keuzes je maakt.

In de natuur bestaat ‘niet kiezenniet.

Het moment dat we niet kiezen komt het leven vast te zitten.  De flow van het leven is altijd in beweging en door ‘niet te kiezen’ komt deze vast te zitten.

Maar hoe weten we welke keuze we moeten maken?

Dat weten we niet. Dat weten we eigenlijk nooit. Tenminste nooit helemaal zeker. Hoe weten of dit huis de beste keuze was en er niet een nog betere optie was gekomen als we nog een week gewacht hadden? Hoe weten of we niet toch gelukkiger geweest waren als de bij onze ex-partner waren gebleven? We weten het niet. Wat we wel weten is dat het niet maken van een keuze ons meestal niet vooruit brengt in het leven. We kunnen beter een keuze maken en er dan achter komen dat het niet is wat we willen om vervolgens een betere keuze te kunnen maken.

#7 Ben in actie.

Als we een keuze gemaakt hebben volgt meestal de actie of de non-actie. Actie is dat wat de realiteit beweegt, beïnvloedt . We kunnen veel denken en willen maar zolang als er geen actie is zal de realiteit zicht niet manifesteren. Als we een nieuwe opdracht willen voor ons bedrijf dan zullen we iets moeten ondernemen. Als we alleen op de bank blijven zitten, of achter Facebook, dan zal een nieuwe opdracht nog wel even duren. En hetzelfde geldt voor een soul-partner, een fit lichaam of meer vertrouwen.

Als je jouw leven op dit moment gaat bekijken dan zul je zien dat het meeste terug te herleiden is naar acties die je gedaan hebt. Of niet gedaan hebt.

Wat ga jij creëren?

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen