Weg met het mysterie van bewustzijn, de waarheid is dat wij scheppers zijn!

Door Marc Steinberg 31 juli 2018

Ik bestudeer voortdurend de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van neurowetenschappen, hersenonderzoek en kwantumvondsten. Ik aanvaard nederig dat ik in deze tijd geen wetenschapper zal worden; het Geheel had een ander plan in gedachten om mij te manifesteren. In de menselijke ontwerpmatrix is mijn energie die van een generator die op basis van respons creëert.

 

Dus bij het lezen van boeken of het bekijken van documentaires op YouTube, Netflix enz. reageert mijn energie op een creatieve manier (versus kritisch). De laatste tijd was mijn focus van studie het werk van Dr. Joe Dispenza. Voor mij is hij een begaafde woordvoerder van de duizenden wetenschappers die het bewustzijn, de geest, het brein en het onderbewustzijn op een wetenschappelijke manier hebben onderzocht en uitgeleggen. Door naar Joe’s presentaties op YouTube te kijken, juichte ik talloze malen intern “JA!” – niet zo vaak omdat ik iets zag dat ik nog niet eerder heb gezien, maar omdat ik het al helemaal wist en ernaar leef en er Creative Consciousness® door creëerde .

 

 

De tijd is aangebroken waarop al datgene wat ik heb onderwezen en geleerd en gecreëerd als het werk zijn wetenschappelijke stempel krijgt. Waarom is dat zo opwindend? Omdat het zoveel mensen zal helpen om het bewustzijn serieuzer te nemen, het werk overtuigender te beoefenen en bevestigd te worden op hun reis naar vrijheid, heelheid en creatorschap.

 

 

Klik hier voor een Youtube-interview met Joe, die ik je aanraad om te bekijken.

De eerste 10 minuten praat Joe veel over zichzelf, maar in de 30 minuten daarna geeft hij wetenschappelijk uitleg tot in de kleinste details:

· Hoe bewustzijnsexpansieve ervaringen worden gecreëerd in ons brein-geest-bewustzijnsysteem (de toestanden die je ervaart in een Master 1, 2 of 3 bijvoorbeeld)

· Waarom energiewerk  met behulp van de chakra’s de pijnappelklier stimuleert en ervoor zorgt dat we ons verbinden met het bewustzijn (hij noemt het “kwantumveld”)

· Waarom bepaalde roterende bewegingen – die ik in de CC Retreats doceer – een inductief veld creëren dat hersendelen activeert die nodig zijn om naar hogere bewustzijnstoestanden te gaan

· Waarom we in feite de scheppers zijn van onze realiteit en waarom actie de filosofie vervangt

· Waarom we eerst niemand moeten worden voordat we een nieuw iemand kunnen worden (M1 dag 3: “nothingness” en M3 day 2 “the nothingness process”)

 

Joe vertelt over zijn workshops, die om 6 uur ’s ochtends beginnen, soms om vier uur’ s ochtends en om zeven uur ’s avonds eindigen. Waarom hij een 4-dagen workshopformat veranderde naar een 7-dagenformat (dezelfde reden waarom ik de CC Retreats maakte) en waarom hij uitdagende situaties creëert in zijn workshops, zodat deelnemers worden geconfronteerd met hun patronen. Oh, en wat ik nog vergat, tijdens zijn laatste evenement in Berlijn waren er maar liefst 1200 deelnemers.

 

Toen ik in mijn twintiger jaren was tijdens mijn monastieke tijd in India, leerde en bestudeerde ik boeken zoals de Spanda Karikas, die in detail verklaart wie we zijn als pulserende kwantumenergie die de werkelijkheid creëert. Nu zijn deze teksten zo’n 4500 jaar geleden door de rishi’s geschreven! Dr. Dispenza deelt (in een andere video) dat de wetenschap er vandaag achter kwam dat we 7-8 keer per seconde verschijnen en verdwijnen en ons manifesteren volgens de geloofssystemen in onze geest; ze gedragen zich als blauwdruk voor manifestatie. Dat is precies wat de oude geschriften zoals de Spanda Karikas zeggen. Wanneer ik de “kloof” tussen gedachten en “bewustzijn” boven alles etc. onderwijs, doe ik dat om een ​​ruimte te creëren binnen de 7-maal per seconde manifestatiecyclusherhalingen, zodat we de kans krijgen om ONZE nieuw gecreëerde blauwdruk te gebruiken voor manifesteren van onszelf.

Conclusie: Creative Consciousness® zal geen Dr. als boegbeeld hebben en ook hoeven we geen substantiële middelen te spenderen aan het wetenschappelijk aantonen van wat we doen – dit is niet alleen door Joe maar door andere wetenschappers voldoende gedaan. Bewustzijn wordt gedemystificeerd. Het is een realiteit die kan worden genegeerd maar niet kan worden vermeden.

 

Ik ben trots op Creative Consciousness® omdat het 30 jaar geleden is gecreëerd en sindsdien steeds verder is gepolijst en tegenwoordig een schitterende diamant is onder het bewustzijnswerk.

Terwijl anderen bezig waren om bewustzijn te bewijzen, was ik druk bezig mijn creatieve instincten te volgen en het meest holistische en krachtige programma voor bewustzijnsontwikkeling ter wereld samen te stellen.

 

Laten we deze wereld bewust maken. Omwille van onszelf, omwille van anderen en omwille van het Geheel.

 

With Love, Marc

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen