Wijsheden van topcoach en onderwijskundige Gertine Fornerod

Door Joris Swinkels 12 december 2018

In de Podcast BUBBELS waarin Joris Swinkels spreekt met inspirerende mensen uit het Creative Consciousness Netwerk is deze keer te gast: Gertine Fornerod. Zij is onderwijskundige en topcoach die na jaren coachervaring de Creative Consciousness Coach opleiding is gaan volgen. Luister naar haar inzichten en visie op coaching en de CC opleiding. Ze deelt dagelijks inzichten uit de coaching praktijk op Instagram en Facebook en vandaag dus in de podcast.

Creative Consciousness laat je echt diep naar je eigen ontwikkeling bekijken.

Deel deze pagina ook met je vrienden die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling en bespreek samen de thema’s.

Podcasts kun je beluisteren via Podcast apps, Spotify en iTunes, klik hieronder op de iconen om bij de Podcasts uit te komen.

Veel plezier.

Joris

      

 

PS: Als trainer bij Creative Consciousness begeleidt Joris vele professionals met ‘awakening’ in de trainingen. Mocht jij ook interesse hebben in zo’n proces, boek dan hier eerst een intake sessie met Joris om te zien of het iets voor je is.

Doe de gratis test

Met onze Bewustzijn Quotiënt test krijg je een eerste gevoel bij jouw level van bewustzijn... en met de feedback gelijk ook zicht op de vervolgstappen die je kunt nemen naar een leven vol leven.

Polariserende interacties

Door Joris Swinkels 26 november 2021

Verder lezen